акумулятори в Новому Роздолі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 125 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Новому Роздолі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Новому Роздолі за помірну ціну?

 

Якщо водій, який живе в місті Новий Розділ, захоче купити новий акумулятор, йому доведеться їхати досить далеко, щоб знайти достатній вибір, і підібрати оптимальний за характеристиками джерело живлення. На жаль, в невеликих містах і селищах України немає хорошого вибору акумуляторної продукції. Але, це не обов'язково робити, тим більше, що вартість бензину або дизельного палива і так досить висока, щоб його витрачати на те, що можна отримати, не виходячи зі свого будинку.

 

Але перед тим як відправитися за покупкою в інтернет-магазин, необхідно точно визначитися, який тип АКБ буде краще купувати. Мало яку обслуговує модель ідеально підійде для водія, який чудово розбирається в роботі цього електронного пристрою, і у нього є трохи вільного часу на обслуговування. Буде потрібно 3-4 рази в рік стежити за рівнем електроліту в банках, і вчасно виправляти його за допомогою дистильованої води.

 

Але якщо ви ділова людина, і машина вам потрібна для щоденних поїздок у справах, варто доглянути покупку серед моделей, які не вимагають ніякого обслуговування. Їх технологія виготовлення зроблена так, що вода в банках не випаровується. І її постійний нормальний рівень тримається протягом декількох років. Такі вироби коштують значно дорожче, але і не віднімають дорогоцінний час на обслуговування.

 

У компанії Акум5 є досить великий вибір джерел живлення вироблених в Європі, Азії і на вітчизняних заводах. І кожен з них може бути доступний до продажу за найвигіднішою ціною з розширеною заводською гарантією. А оперативна доставка в Новий Роздол як приємний бонус до вигідну покупку.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар