акумулятори в Миколаєві

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 205 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Миколаєві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Миколаєві за помірну ціну?

 

Незважаючи на те, що акумуляторну батарею відносять до витратних матеріалів, вона є дуже важливою складовою будь-якого автомобіля. Правильно підібрана вона може гарантувати будь-якому власникові легкового і вантажного автомобіля, що в разі відмови генератора, машину вийде за рахунок резервного електрики своїми силами довезти до станції СТО або в свій власний гараж. А щоб це сталося, стаття розповість усім покупцям Миколаєва, на які параметри варто звернути увагу.

 

Якщо ви маєте вільний час і можете самостійно обслуговувати АКБ, можете заощадивши гроші купити малообслуговувані конструкцію. Але якщо ви ділова людина, і у вас просто немає часу на додаткові клопоти - не обслуговуються джерело живлення буде оптимальним вибором. Він стоїть порядком дешевше, але під час його використання не потрібно проводити ніяких технічних обслуговувань.

 

На Україні протягом року відбувається значний перепад температури, особливо в містах, які знаходяться дуже близько до моря або великий річці. Миколаїв в цьому плані не виняток. Акумулятор для цього міста повинен витримувати високу вологість, перепади температур і жарке повітря літа.

 

Добре, коли в обраному АКБ є не тільки основна, але присутній і резервна ємність. Тоді в разі непередбачених ситуацій, водій може розраховувати на впевнений пуск мотора машини в будь-який час року в Миколаєві. Можете не турбуватися, якщо машина залишилася з включеною сигналізацією на цілий тиждень без додаткової підзарядки.

 

Наш магазин дозволить будь-якому водієві в Миколаєві підібрати найоптимальніший джерело живлення, і гарантувати його безвідмовну роботу протягом декількох років.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар