акумулятори в Могилів-Подільському

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 145 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Могилів-Подільському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Могилів-Подільському за помірну ціну?

 

Як правильно підібрати нову акумуляторну батарею, якщо машина була куплена не новою, а впевненості що попередній господар встановлював якісну батарею немає? Цим питанням задаються багато водіїв міста Могилів-Подільський. Адже саме через неправильну батареї термін її служби в кілька разів зменшується. Що веде в свою чергу до частих покупок АКБ. Щоб уникнути розтрати коштів, і спочатку встановити необхідну батарею і написана ця стаття.

 

В першу чергу акумулятор повинен бути достатньою ємності, щоб в будь-який момент він міг вчасно забезпечити всіх електричних споживачів необхідною енергією. І навіть у разі часткового розряду, її було досить, щоб машина могла завестися за допомогою електричного стартера. Але не тільки на цей фактор необхідно звертати, при виборі нового джерела живлення.

 

Габаритні розміри повинні строго відповідати рекомендаціям виробника. Якщо старий АКБ ідеально було встановлено на штатному місці, і не бовтався в ньому, є велика ймовірність, що попередній господар встановив правильну батарею. І тоді орієнтуючись то технічними даними зношеної батареї можна підібрати надійну і сучасну.

 

У будь-якому випадку, якщо у вас виникають труднощі в підборі оптимального акумулятора для легковий або вантажний машини, просто скористайтеся спеціальною послугою від нашого інтернет-магазину. Спеціальний консультант відповість на всі питання, і зможе по марці машини, роком випуску та обсягом двигуна підібрати найкращу АКБ з усього широкого асортименту. А також оформити пряму доставку покупки в Могилів-Подільський. Посилка з покупкою приїде всього через два дні, і вибудете володарем надійного та якісного батареї в своєму авто.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар