акумулятори в Миргороді

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 197 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Миргороді? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Миргороді за помірну ціну?

 

У Миргороді кожен день у різних автомобілістів постає питання про покупку нового акумулятора. Так як старий відпрацював вже кілька років і перед зимовими холодами почав барахлити. І щоб не зіткнутися з проблемами складного запуску, вони вчасно намагаються придбати відповідну заміну.

 

Ідеальним варіантом для покупки буде той АКБ, який був спочатку рекомендований заводом виробником саме цього автомобіля. Інженери ще перед початком випуску моделі прорахували всі потреби машини з урахуванням того, що водій може встановити додатково кілька споживачів енергії: аудіо систему, відео реєстратор, сигналізацію, додаткові фари, підігрів сидінь і стекол і т.д.

 

З цієї причини не рекомендується купувати АКБ занадто великої місткості, вона просто не потрібна вашій машині. А щоб зробити вибір максимально правильним, в нашому інтернет-магазині є можливість організувати вибір не тільки по відомим параметрам джерела живлення. Але і по марці машини і обсягом двигуна, на якій він встановлений. Це дуже зручно і просто, з більш ніж 200 акумуляторів залишити в списку всього кілька штук. Всі вони будуть прекрасно підходити для вашої машини, необхідно тільки вибрати покупку, яка буде відповідати вашому бюджету.

 

Якщо вас дивують низькі ціни на всю продукцію, в цьому немає ніякого підступу. Справа в тому, що наша фірма уклала прямі поставки з заводами виробниками акумуляторної продукції не тільки з України, а й з Європи і Азії. Тому на всіх АКБ варто свіжа дата виробництва і немає необхідності роздувати ціну для покупців.

 

А можливість доставки в Миргород порадує будь-якого водія. Немає необхідності спеціально їхати за покупкою до великого міста.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар