акумулятори в Лохвиці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 193 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Лохвиці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Лохвиці за помірну ціну?

 

Перед тим як ви виберете акумулятор і замовите його доставку до Лохвиці, давайте поговоримо про його ємності. Так вона важлива, і чи можна купувати меншу або більшу ємність в залежності від умов експлуатації і наявності додаткового електричного обладнання. На всі ці питання відповість ця невелика стаття.

 

Якщо взяти для прикладу кілька різних автомобілів, то на борту кожного буде встановлено свій по ємності джерело живлення. Але чому у різних машин він свій власний? Справа в тому, що в залежності від розміру (обсягу) двигуна, йому необхідний сильніший струм, щоб ефективно розкрутити електричний стартер. Якщо цього не станеться, то мотор просто не запуститься в роботу. А сила струму прямо залежить від ємності акумулятора. Чим більше двигун у машини, тим потужніше електричний пристрій їй необхідно.

 

З іншого боку занадто великий він не зможе ефективно заряджатися за допомогою штатного генератора. А будучи постійно в підлозі розрядженому стані він почне досить швидко приходити в непридатність. Цей процес практично для всіх АКБ незворотний. Якщо процес корозії і сульфитации торкнувся свинцеві пластини і активну масу, можна сміливо починати відкладати гроші на нову покупку.

 

Тобто, дуже велика батарея теж не йде на користь машині. Оптимальним вибором стане саме та ємність, яка рекомендована заводом виробником. І якщо ви з якоїсь причини не знаєте яка вам потрібна батарея, ви можете сміливо запитати про це нашого консультанта. Інтернет-магазин не тільки підбере найкращу батарею, але і допоможе організувати доставку покупки в Полтавську область в місто Лохвиця.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар