акумулятори в Ланівцях

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 109 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ланівцях? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ланівцях за помірну ціну?

 

Якщо ви купили новий акумулятор і замовили його доставку в місто Ланівці, вас напевно зацікавить тема, що необхідно робити, щоб АКБ служив якомога довше. Є кілька дуже простих правил, дотримуючись яких будь-який водій в Тернопільській області зможе протягом декількох років користуватися одним і тим же акумулятором без необхідності його міняти на інше джерело живлення.

 

Якщо ви регулярно їздите на машині і не робите короткі проїзди по місту, а досить довгі, то необхідності в додатковій зарядці практично немає. Але якщо переїзди короткі, особливо в зимовий час, буде потрібно скористатися спеціальним зарядним пристроєм. Якщо його немає, рекомендуємо його купити. Воно коштує не так дорого, але дозволить самостійно доглядати за АКБ. Без необхідності віддавати його на спеціалізоване СТО. Досить один раз на місяць поповнювати рівень заряду, щоб пристрій не було схильне до корозії свинцевих пластин.

 

Якщо вам з якоїсь причини необхідно залишити машину без нагляду більш ніж на тиждень, найкраще зняти клеми з акумулятора. Це дозволить домогтися мінімальної втрати енергії від природного саморозряду. Це не займе багато часу, але дозволить значною мірою продовжити життя електронному другові.

 

Точно так само необхідно чинити, якщо ви використовуєте машину тільки по вихідним, і для коротких поїздок по місту. Найкраще одночасно використовувати методику знімання клем і як додаткову гарантію, штучно заряджати пристрій ЗУ.

 

У нашому магазині є достатній вибір різноманітних акумуляторів для всіх легкових і вантажних автомобілів. А також надійні і перевірені зарядні пристрої. З можливістю доставки в Тернопільську область в місто Ланівці.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар