акумулятори в Ладижині

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 344 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Ладижині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Ладижині за помірну ціну?

 

Будь-який водій в місті Ладижин знає, що акумулятор є дуже важливою частиною машини. Саме завдяки його наявності можна дуже просто запустити двигун в роботу. І якщо правильно його підібрати, то можна сміливо розраховувати на п'ять років безвідмовної роботи. Але проходить час і будь-яке джерело живлення, навіть найнадійніший, приходить в непридатність, і його необхідно замінити на новий. Для цього будь-який сучасний водій звертається в інтернет-магазин.

 

Але що робити, якщо асортимент акумуляторів дуже великий, і досить складно віддати перевагу тільки одному? Як правильно зробити вибір?

 

На нашому сайті є дуже зручний спосіб підбору АКБ практично для будь-якої машини. Ви можете організувати пошук по марці машини або за технічними характеристиками, якщо вони вам відомі. Для цього необхідно лише дізнатися рекомендовані заводом виробником: ємність, габаритні розміри, положення клем і тип кріплення. Знаючи ці тонкощі, вибір не займе більше однієї хвилини. А можливість зробити доставку в Ладижин порадує будь-якого зайнятої людини.

 

Але якщо вам не відомі ці дані, нічого, скористайтеся системою підбору АКБ за назвою машини і за обсягом двигуна встановленого саме на вашій моделі. В результаті на екрані буде список тільки тих пристроїв, які точно будуть підходити під вашу машину.

 

На все акумулятори є відповідна гарантія заводу виробника, а також обов'язкові сертифікати якості, які підтверджують, що вони пройшли всі суворі перевірки на відповідність технічним характеристикам. Будь-який пристрій, представлене в магазині, гарантовано буде довго служити, якщо за ним правильно доглядати.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар