акумулятори в Кременчуці

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 203 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Кременчуці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Кременчуці за помірну ціну?

 

Кожен автомобіліст в Кременчуці, коли приходить час міняти старий втомлений акумулятор на новий, вважає за краще купити надійний і міцний екземпляр, за яким необхідний мінімальний догляд. Щоб не було необхідності щомісяця стежити за рівнем і щільністю електроліту, періодично доводити заряд до необхідного показника, і вчитися заливати дистильовану воду.

 

Сучасна промисловість зуміла зробити в цьому напрямку необхідні кроки, і випустила повністю не обслуговуються АКБ. Їх досить встановити на автомобіль, і на довгий час забути про проблеми пов'язані з джерелом живлення. Правильно підібраний, він забезпечить впевнений пуск мотора в холодну зиму, і не буде втрачати рівень електроліту в спекотне літо.

 

Але щоб все це було можливим, необхідно заздалегідь знати, який тип АКБ ідеально підходить для вашого автомобіля. А для цього необхідно відповісти на кілька запитань:

  1. Який розмір акумулятора вам потрібен?
  2. Ємність пристрою?
  3. Рекомендований стартовий струм?
  4. Полярність і тип кріплення блоку?
  5. Робочі температурні показники?

 

На всі ці питання можна самостійно знайти відповідь в сервісній книжці, яка продавалася разом з машиною. Але якщо ви не можете її знайти, або загублено, в цьому немає нічого страшного.

 

Консультант по телефону зможе відповісти на всі питання, пов'язані з купівлею нового акумулятора. Для цього автомобілісту з Кременчука необхідно тільки назвати марку і модель машини, а також тип двигуна. Цього буде цілком достатньо, щоб серед широкого асортименту продукції підібрати кілька оптимальних варіантів. Як за ціною, так і за якістю АКБ.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар