акумулятори в Корюківці

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 205 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Корюківці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Корюківці за помірну ціну?

 

Для того щоб правильно вибрати акумулятор для автомобіля не потрібно знати багато інформації. Досить прочитати цю статтю, і строго дотримуватися рекомендацій. І тоді навіть недосвідчений водій зможе правильно гуляти необхідне джерело живлення, і забезпечити себе на кілька років вперед впевненим стартом двигуна в будь-які погодні умови.

 

Габарити

 

Ще на заводі виробнику машини конструктори закладають певні розміри під місце, де буде стояти батарея. У сучасних машинах під капотом практично немає вільного місця, і для акумулятора виділяють дуже обмежений простір. Якщо водій помилково купить занадто велику батарею, він фізично не зможе її встановити на штатному місці. І доведеться оформляти повернення покупки і робити повторне замовлення.

 

Ємність

 

Ще один досить важливий фактор. Завдяки йому у водія є можливість заводити машину кілька разів поспіль, без ризику повністю вичерпати запас енергії. А при необхідності включати різноманітні електричні споживачі без необхідності запускати двигун в роботу і витрачати паливо. Штатний генератор машини може впевнено впоратися тільки з певною ємністю вироби. Не варто купувати занадто маленьку або велику ємність, це не призведе до позитивного результату в обох випадках.

 

положення клем

 

Положення клем на акумуляторі визначає її полярність. Вона буває лише двох типів: пряма і зворотна полярність. Не варто ризикувати і купувати АКБ з невідповідними характеристиками. У найкращому разі, доведеться переробити силові дроти. У найгіршому - це може привести до короткого замикання та пожежі.

 

Щоб перевірити правильність обраної покупки, водії Корюківка можуть проконсультуватися в нашому магазині по телефону або через інтернет. А також замовити доставку покупки в своє місто в Чернігівській області.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар