акумулятори в Козятині

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 149 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Козятині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Козятині за помірну ціну?

 

Місто Козятин розташований між двома гірськими вершинами в самому серці карпатських гір. І в зимовий період тут буває дуже холодно. Настільки сильно, що багато водіїв не можуть завести двигун. Загусло моторне масло не дає провернути колінчастий вал також легко, як це було в літній період. Для того щоб це відбулося, необхідно мати досить високий показник стартового струму. Але самі звичайні батареї такими показниками не можуть похвалитися. Необхідно купити спеціальну АКБ, розраховану на роботу при дуже низьких температурах, аж до -50 градусів.

 

Чи не кожен завод акумуляторної продукції може гарантувати, що його АКБ може пережити зиму без негативних наслідків. Але на нашому сайті є достатньо пропозицій щодо надійним і перевіреним виробникам, здатними надати не тільки всі необхідні сертифікати якості, а й запропонувати розширену гарантію на свої вироби від 12 до 24 місяців.

 

Все що необхідно зробити, це зайти на сайт магазину, за допомогою декількох кліків оформити покупку підходящої акумуляторної батареї і замовити доставку в Козятин, Київської області. Але якщо ви не зможете розібратися в роботі сайту, або не впевнені, що з великого асортименту зможете підібрати найкраще пропозицію, онлайн консультант зможе зробити всю роботу за вас. Відповідайте на його прості питання, і оптимальний вибір АКБ для зимової експлуатації гарантований.

 

А щоб акумулятор прослужив якомога довше, просто дотримуйтеся простий інструкції по експлуатації. Вчасно перевіряйте рівень електроліту, видаляйте цього поверхні пил і бруд. Не допускайте критичного розряду і виправляйте за допомогою автомобільного зарядного пристрою.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар