акумулятори в Кам'янці-Дніпровській

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 164 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Кам'янці-Дніпровській? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Кам'янці-Дніпровській за помірну ціну?

 

Після покупки машини в місті Кам'янка-Дніпровська пройшло вже кілька років? За цей час автомобіль встиг обзавестися додатковим електричним обладнанням? Напевно це електричні підйомники стекол, підігрів сидінь в зимовий період. Аудіо система з потужними колонками, відео реєстратор і безліч інших корисних речей? Тоді настав момент замінити старий акумулятор, що не справляється зі своїми обов'язками на новий, більш відповідний за характеристиками.

 

Але, відкривши інструкцію по експлуатації, будь-який водій побачить, що виробник дуже строго регламентує які джерела живлення варто встановлювати. Але нічого не говорить про додаткове обладнання. Насправді машина в змозі впоратися з усім, що на неї було встановлено, і цілком здатна заряджати трохи більший за ємності акумулятор. Але для кожної машини це будуть свої унікальні дані.

 

Чи не кожен водій має стільки вільного часу і терпіння, щоб роздобути необхідну інформацію. Це необхідно перерити досить багато технічної літератури і володіти спеціальними знаннями, щоб суверенністю відповісти на питання, з яким АКБ може впоратися саме ваш автомобіль.

 

У нашому інтернет-магазині дуже багато найрізноманітніших акумуляторів. Від найпростіших кислотно-свинцевих до найсучасніших гелевих АКБ. А наші консультанти зможуть грамотно підказати будь-якому водієві із Запорізької області, який саме джерело живлення буде найкраще задовольняти потреби саме вашого автомобіля.

 

Необхідно тільки відповісти на кілька стандартних запитань, і не забути сказати, що на вашій машині встановлено багато електричних споживачів. І найоптимальніший акумулятор зможе приїхати в Кам'янку-Дніпровську рівно через два дні, після замовлення його в магазині.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар