акумулятори в Христинівці

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 212 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Христинівці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Христинівці за помірну ціну?

 

Багато водіїв в місті Христинівка по-справжньому люблять і доглядають за своїми машинами. І намагаються по можливості зробити їх максимально комфортними під час руху. Щоб підвищити безпеку, встановлюють додаткові протитуманні фари. Додаткові габаритні вогні гарантують, що машину буде видно іншим учасникам руху в темну пору доби. Сигналізація піклується про безпеку залишеної без нагляду машини. Електричні склопідйомники, підігрів сидінь, аудіо система, відео реєстратор і т.д.

 

Але все це важким тягарем лягає на акумуляторну батарею. І не дивно, що штатна батарея, встановлена ​​ще на заводі виробнику, просто не витримує навантаження, і завчасно виходить з ладу. Але не обов'язково впадати у відчай, і відмовлятися від частини додаткових електричних споживачів. Просто потрібно розумно підійти до вибору АКБ, і вся система буде прекрасно працювати протягом декількох років.

 

Наш інтернет-магазин прекрасно розуміє водіїв, які прагнуть до максимального комфорту, і з цієї причини закуповує у виробників спеціальні серії АКБ з підвищеною місткістю при стандартних розмірах. Саме стандартні розміри дозволяють встановлювати такі вироби на штатне місце, передбачене виробником машини. А підвищений обсяг може нормально заряджатися базовим генератором.

 

Якщо ви хочете замовити в Христинівці один з таких акумуляторів, то це дуже просто зробити за допомогою спеціальної форми у нас на сайті. І через 1-2 дня покупка прийде в ваше місто. А щоб у вас зовсім не було сумнівів, то разом із замовленням в посилці буде знаходитися заповнена квитанція про розширеної гарантії від нашого магазину.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар