акумулятори в Хотині

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 159 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Хотині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Хотині за помірну ціну?

 

Практично всі автомобілісти в Хотині чули цю інформацію, що установка акумулятора більшої ємності дозволить йому служити набагато довше, ніж рекомендована заводом виробником машини. Але чи так це, допоможе розібратися ця стаття. Не поспішайте купувати новий АКБ, перед тим, як дочитаєте статтю до кінця.

 

Чому виробники встановлюють певну батарею на заводі? Про це мало хто замислювався насправді. Така ємність, це не спроба економити на всьому підряд. Серйозні виробники машин дорожать своєю репутацією, і не будуть встановлювати, заздалегідь знаючи, що цей витратний матеріал прослужить один сезон.

 

Ще в процесі створення нового автомобіля, конструктори уважно прораховують всі потреби машини, і навіть закладають в конструкцію певні можливості по самостійній установці додаткових електричних споживачів. Це можуть бути електричні підйомники скла, сигналізація, аудіосистема і т.д. Все це говорить про те, що штатний генератор може зарядити тільки акумулятор певної ємності. І якщо батарея буде лишком великий, то вона просто не зможе заряджатися в повному обсязі. А регулярно частково розряджена, вона схильна до сульфитации. Їли допустити цей процес, то його практично неможливо пустити в зворотному напрямку. І як наслідок, батарея прийде в непридатність набагато раніше, ніж штатна.

 

Тому не варто експериментувати, і встановлювати свідомо невідповідну АКБ на свою машину. У нашому магазині досить великий вибір самих різних джерел живлення від різних світових виробників. Які гарантую мінімум п'ять років роботи, при умові, що акумулятор буде правильно підібраний і не суперечити рекомендацій заводу виробника авто.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар