акумулятори в Хоролі

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 170 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Хоролі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Хоролі за помірну ціну?

 

Чому в північних регіонах нашої країни акумуляторні батареї виходять з терміну набагато частіше, ніж в південних частинах України? Цим питанням задаються практично всі водії в місті Хорол на Полтавщині. І не дивно, адже всім хочеться, щоб куплена батарея служила, як і належить, близько п'яти років, як це обіцяє реклама, а не три роки, поки вистачає заводської гарантії.

 

На це є одна вагома причина. Практично всі виробники акумуляторних батарей виробляють продукцію, розраховані на середньо статичні температурні умови. Але мало хто знає, що в лінійці інших виробників, є АКБ розраховані на більш низькі температури, які ідеально підходять під клімат Прикарпаття і Карпатських гір.

 

З приходом зими в цих регіонах, в окремі дні температурі може падати до рекордних 40 градусів. У той час, як більшість стандартних батарей розрахована на роботу при -35 градусах. Тож не дивно, що при такому зниженні, частина з них втрачає ВОІ номінальні показники, і дуже швидко приходить в непридатність.

 

Щоб цього не сталося, необхідно звернути на два додаткових фактора. Батарея повинна володіти більш широким діапазоном робочих температур, і краще за все віддати перевагу виробнику зі світовим ім'ям. Який дорожить своєю репутацією, і не стане обманювати споживача заздалегідь вказуючи на етикетці недостовірну інформацію.

 

У нашому магазині є тільки сертифіковані виробники зі світовою репутацією. І частина з них дійсно виготовляє акумулятори з розширеними температурними характеристиками. Щоб купити один з таких АКБ, які ідеально підійдуть під вашу машину, досить просто сказати консультанту марку і модель автомобіля, а також регіон експлуатації. І він сам запропонує вам оптимальний варіант, який гарантовано буде служити п'ять років в умовах міста Хорол.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар