акумулятори в Хмельницькому

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 111 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Хмельницькому? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Хмельницькому за помірну ціну?

 

Мало хто замислювався, чому в світі стільки існує різних типів акумуляторних батарей. А вся справа в тому, що існує велика різноманітність автомобілів. Різний обсяг двигуна, кількість електричних споживачів, різні умови експлуатації. Все це і ще кілька важливих параметрів впливають на вибір АКБ.

 

Залежно від типу двигуна, ємність батареї може бути більше або менше. Дизельний двигун вимагає сильніший пусковий струм. Особливо цей фактор впливає в зимовий період. Коли мало трохи густіє, і провертати колінчастий вал електростартер стає складніше. З цього, пусковий струм завжди повинен бути досить високим.

 

Ємність пристрою дозволяє зробити кілька спроб стартувати двигун. Особливо це важливо в міських умовах експлуатації. Коли за одну коротку поїздку автомобіліст може запускати і глушити мотор кілька разів. Маленька ємність швидко вичерпає можливості акумулятора, і залишить машину без рухомої посеред вулиць Хмельницького. Щоб цього не сталося, завжди дотримуйтеся рекомендацій заводу виробника при виборі джерела живлення.

 

У кожного авто в підкапотному просторі є спеціальна ніша для установки АКБ. Вона має свої габарити, і занадто великий, просто не увійде в неї. Знаючи цей показник, буде набагато простіше вибрати відповідне виріб, і не повертати покупку через прорахунку в габаритах.

 

Дотримуючись всі ці рекомендації, і вибравши найбільш підходящий джерело живлення, завод виробник може гарантувати безвідмовну роботу виробу протягом семи років. А це досить великий термін.

 

У нашому магазині покупець з Хмельницького може розраховувати на найзнаменитіших виробників АКБ. Таких, як: Bosch-S4, Ista-Standart, Varta-Bluedynamic, Top Car Premium, Fiamm-Daimond, Topla-Energy, Westa-Vega / HP.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар