акумулятори в Хмільнику

Автор: Дата: 06.06.2018 Просмотрів: 131 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Хмільнику? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Хмільнику за помірну ціну?

 

Багато водіїв в місті Хмільник чули від старожилів, що акумуляторні батареї можна відновлювати. Але це було в глибокому минулому. А в сучасних умовах, має сенс це робити? Про це розповість ця невелика стаття.

 

Раніше акумулятори виготовлялися з простої і зрозумілої технології, в якій були присутні досить товсті свинцеві решітки, і невеликий стартовий струм. Поступово промисловість навчилася робити решітки більш тонкими. І в стандартний пакет їх стало поміщатися практично в два рази більше. Це в значній мірі вплинуло на показники стартового струму, і дозволило машинам набагато краще заводитися в зимовий період.

 

Але з іншого боку, сульфітація практично відразу губить їх, якщо допустити її появу. Поки батарея працює в нормальних умовах, рівень електроліту знаходиться в межах норми і щільність електроліту не падає нижче 60%, батарея може служити роками, і не піддаватися природному старінню. Але досить кілька разів допустити глибокий розряд або пропустити момент випаровування води з банок АКБ, і батарея дуже швидко втрачає свої номінальні показники.

 

Відновлювальний процес практично неможливий через складність і ймовірності того, що корозія встигла знищити більшу частину решіток. Набагато простіше і безпечніше купити спочатку якісну і надійну батарею, яка не вимагає періодичного облуговування. І насолоджуватися її надійністю протягом тривалого часу. Без ризику витратити тиждень на відновлення і в результаті отримати 15% реальної ємності.

 

У нашому магазині представлені всі сучасні європейські, вітчизняні та азіатські виробники АКБ. Всі вони отримали сертифікати якості від строгих світових стандартів. І купуючи АКБ з доставкою в місто Хмільник, покупець отримує гарантію заводу виробника, на куплений виріб.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар