акумулятори в Гадячі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 165 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Гадячі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Гадячі за помірну ціну?

 

Для будь-якого водія Гадяча страшний сон, коли рано вранці, коли він збирається в далеку поїздку на власному автомобілі, виявити повністю посаджений акумулятор. Основною причиною такого стану джерела живлення, є його старість. Поступово приходячи в непридатність, він подає певні ознаки, що його необхідно терміново замінити. Але наша постійна зайнятість не дає вчасно увазі на це звернути, і як наслідок повністю зіпсований день.

 

Щоб цього ніколи не відбувалося, зверніть увагу на наступні ознаки в сьогоднішню поїздку. Подивіться уважно, як плаває показник заряду батареї на приладовій панелі. Після того як ви приїхали на роботу, цей показник буде практично максимальним. Це означає, що батарея заряджена. Ви ставите на сигналізацію авто і йдіть на роботу. Але через 8-9 годин, помічаєте, що показник заряду значно зменшився.

 

Сигналізація тут абсолютно ні до чого. Вона споживає дуже малу кількість електрики. Просто акумулятор втомився, і вимагає, щоб його відправили на пенсію. Його остаточний ємності настільки мало, що в найближчому майбутньому її не вистачатиме навіть на те, щоб завести машину після 12 годин простою. Щоб не зіткнутися з ситуацією, коли машину доведеться кинути на стоянці, краще заздалегідь подбати про покупку нового акумулятора.

 

Наш магазин може надати найширшу лінійку виробів найзнаменитіших виробників акумуляторів. Вам необхідно лише назвати модель і марку машини, а консультант сам підбере оптимальний варіант. А також у покупця є можливість замовити доставку покупки в Гадяч, і не їздити за нею в інше місто.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар