акумулятори в Енергодарі

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 165 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Енергодарі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Енергодарі за помірну ціну?

 

Енергодар, місто розташоване на березі річки Дніпро. І автомобілісти з цього міста якнайкраще знають про примхи погоди цього регіону. У зимовий період тут бувають дуже сильні морози, які можуть дуже негативно впливати на стан акумуляторної батареї. І щоб цього не сталося, необхідно купити джерело живлення, який буде ефективно протистояти сильним морозам.

 

Не у кожного виробника в лінійці є відповідні зразки. І вибравши помилково не той тип, можна зіткнутися з ситуацією, коли рано вранці машина відмовиться заводитися. Щоб цього уникнути, необхідно уважно вивчити інструкцію по експлуатації акумулятора і тільки якщо в ній буде написано що його можна експлуатувати до -45 градусів, сміливо купувати.

 

Але як серед такого великого асортименту вибрати саме ту єдину, яка буде відповідати відразу багатьма параметрами, і не упустити один з важливих. Адже якщо не врахувати розміри батареї, то можна зіткнутися з ситуацією, що вона просто не поміститься на штатне місце.

 

Для цієї мети краще всього довіритися фахівцеві з підбору потрібного джерела живлення. Наш інтернет-магазин націлений на вітчизняного покупця. І реалізує продукцію, яка розрахована на різні регіони. Для південних областей і для північних це будуть абсолютно різні акумулятори.

 

Тому, коли ви будете телефонувати консультанту, обов'язково скажіть, що продукція буде експлуатуватися в Енергодарі, щоб він відразу врахував цей важливий момент. Назвіть марку і тип автомобіля, а так само двигун машини. Цих даних буде цілком достатньо, щоб фахівець зміг підібрати найкращий АКБ саме під ваші унікальні умови.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар