акумулятори в Дрогобичі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 147 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Дрогобичі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Дрогобичі за помірну ціну?

 

Не всі водії в Дрогобичі знають, що акумулятори бувають різними не тільки за Ємності і габаритним розмірам. Вони також відрізняються за способом виготовлення. Залежно від застосовуваної технології у виготовленні свинцевих решіток вони поділяються на калієві, і з застосуванням срібла.

 

Залежно від умов експлуатації, інтенсивності і кліматичних умов, кожна технологія має свої унікальні переваги. Знаючи їх, можна більш раціонально підійти до вибору джерела живлення для свого автомобіля. У нашому інтернет-магазині є всі види АКБ, практично будь-яких розмірів, ємності і типів корпусів. Відомі європейські, вітчизняні та азіатські виробники, схвалені до застосування всіма автомобільними компаніями.

 

Якщо при виготовленні решіток використовувалася технологія покриття їх сріблом, то такі пристрої можна сміливо рекомендувати автомобілістам, які не дуже часто використовують машину. В основному для заміських поїздок вихідного дня, і для тижневих закупівель в найближчий супермаркет. Щоб грати були менше схильні до природного старіння, їх покривають іонами срібла.

 

На противагу сріблу, батареї які регулярно використовуються, і схильні до періодичного перегріву покривають свинцеві решітки калієм. Він не дає певну фору при нагріванні. І коли самий звичайний АКБ починає кипіти, кальцієві батареї продовжують нормально функціонувати.

 

Якщо вам необхідно купити акумулятор в Дрогобичі, наш магазин може надати на вибір дуже широку лінійку відомих і перевірених виробників. На полицях ви можете бачити не тільки вітчизняні АКБ, а й вироблені в Європі, Туреччині і Азії. А спеціальні умови доставки та гарантійні зобов'язання не залишать байдужими жодного покупця.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар