акумулятори в Чорткові

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 218 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чорткові? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чорткові за помірну ціну?

 

Багато водіїв в Чорткові використовують машину для поїздок на роботу. І для них життєво важливо, щоб вранці і протягом дня машина залишалася працездатною і не підводила власника. Для цього необхідно вчасно міняти витратні матеріали, і заправляти машину. І одним з найважливіших, є акумуляторна батарея.

 

Якщо вчасно не помітити що вона приходить в непридатність, то можна легко зіткнутися з ситуацією, коли машина не заводиться вранці. Або після завершення робочого дня, ви не змогли запустити двигун на стоянці автомобіля. Це призводить до паніки, і як мінімум один робочий день буде зіпсований.

 

А ще, в такій ситуації водій схильний купувати перший-ліпший акумулятор, не замислюючись, наскільки він підходить під тип його машини. Часто бувають випадки, що навіть корпус АКБ за типом кріплення абсолютно не підходить для машини. І його доводиться терміново адаптувати. Але таке джерело живлення стає небезпечним для водія. Його зміщення може призвести до короткого замикання, і навіть до займання автомобіля в Чорткові.

 

Щоб цього не сталося, необхідно підійти до покупки правильно, і зробити це заздалегідь. Але навіть якщо це неможливо, просто зателефонуйте в наш інтернет-магазин і консультант на іншому кінці дроту вам допоможе. Досить відповісти на кілька запитань, і він самостійно підбере оптимальний варіант саме під вашу машину.

 

Наші полки містять кілька десятків виробників, і кожен з них випускає до півсотні різноманітних акумуляторів. Але тільки кілька штук з усього розмаїття можуть підійти до вашої машини. Саме цією роботою і займається наш магазин. Знаходить оптимальний джерело живлення, і відправляє в руки покупцеві в місто Чортків.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(050) 573-99-83

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар