акумулятори в Чигирині

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 120 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чигирині? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чигирині за помірну ціну?

 

Перед тим як купувати новий акумулятор в місті Чигирин, необхідно обов'язково уточнити, якими характеристиками він повинен володіти, щоб ідеально відповідати нормам заводу-виробника машини. Робітники не даром встановлюють на заводі ще на конвеєрній лінії тільки певні АКБ на певні марки машин.

 

Справа в тому, що у кожної марки є свої номінальні потреби в електриці. Щоб нормально розкрутити електричний стартер. Користуватися додатковими електричними приладами, поки двигун знаходиться в спокійному стані.

 

І як тільки старий АКБ повністю виходить з ладу, встає питання про покупку нового. У нашому магазині зібрані тільки сертифіковані джерела живлення, які пройшли суворий відбір, і повністю відповідають технічним характеристикам, які відображені на етикетках. Немає необхідності довіряти на слово. Будь-який покупець акумулятора в Чигирині отримає гарантійний талон. У разі заводського браку, абсолютно безкоштовно зможе його обміняти на новий, або повернути свої гроші.

 

Лінійка на стільки широка, що в ній можна знайти виробників зі світовим ім'ям. Європейські, азіатські і вітчизняні акумулятори з різним типом кріплення корпусу, різними габаритами і ємністю. Немає необхідності купувати альтернативу, якщо можна підібрати саме те, що рекомендував завод виробник.

 

Досить заглянути в інструкцію з експлуатації, і побачити, якими якостями повинен володіти джерело живлення саме для вашого авто. І вибрати вподобаний з однієї торгової марки. Але якщо у вас немає книжки, або вона загублена, можна скористатися послугою консультанта. Назвавши виробника і марку машини ви отримаєте вичерпну інформацію по всіх відповідним АКБ. А також зможете замовити покупку з доставкою в Чигирин.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар