акумулятори в Червонозаводському

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 137 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Червонозаводському? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Червонозаводському за помірну ціну?

 

Багато водіїв міста Чернозаводское в Полтавській області хочуть вибрати для своєї машини найкращий акумулятор. Щоб він служив під капотом не один сезон, а як можна довше. Але що для цього необхідно зробити, розповість ця невелика стаття.

 

Є кілька основних факторів, які впливають на довгий термін служби АКБ. І якщо вибрати неправильний, то навіть найкращий світовий виробник не дасть гарантію більше ніж на один рік. І так, на які фактори необхідно звернути увагу?

 

Ємність

 

Якщо простими словами, показник ємності показує, скільки разів можна зробити спробу запуску двигуна електростартером, поки вона повністю не витратить весь свій запас. Але на практиці, як правило, вистачає всього однієї двох спроб. Вся інша ємність використовується як резервна, і потрібна для підключення різноманітних електричних приладів, поки машина стоїть без включеного двигуна.

 

стартовий струм

 

Навіть невеликий стартовий струм прекрасно запустить двигун в роботу в літній період. Але з приходом холодів, коли масло в картері густіє, і його фізичні властивості порушені, для запуску двигуна потрібно більш високе значення цього показника. Виробники машин недарма вказують мінімальне значення цього струму. І купувати АКБ з меншим стартовим струмом не рекомендується. Є великий шанс залишитися без машини в зимовий період.

 

Гарантія заводу

 

Наявність гарантійного терміну використання вірна ознака, що перед вами оригінальний виріб, чи не виготовлене в кустарних умовах. У нашому магазині представлені тільки оригінальні світові виробники, з усіма сертифікатами якості. І при замовленні будь-якого АКБ, разом з виробом в місто Ворожба приїде фірмове заповнене свідоцтво про гарантії на 24 місяці.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар