акумулятори в Чорнобаї

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 122 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чорнобаї? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чорнобаї за помірну ціну?

 

Будь-який автомобіль вимагає до себе періодичного догляду. І якщо спочатку використовувати тільки якісні витратні матеріали, то кількість уваги можна звести до мінімуму. А тривалість експлуатації машини буде максимально довгою. Акумуляторна батарея в цьому процесі відіграє важливу роль.

 

Всього існує два типи сучасних джерел живлення, які купують автомобілісти в Чорнобаї: малообслуговувані і не обслуговуються корпусу. У кожного з них є свої переваги і недоліки. І щоб ваш вибір був максимально усвідомленим, ми розповімо про кожен.

 

Малообслуговуваних конструкції припускають періодичне обслуговування банок. Для цього необхідно час від часу відкривати капот машини, і стежити за рівнем електроліту. Якщо він починає падати, то необхідно в кожну банку додати трохи дистильованої води. У літній період, коли перегрів АКБ практично норма, заглядати під капот необхідно частіше. Але таке джерело буде коштувати значно дешевше, ніж обслуговуються. І дозволить економити сімейний бюджет.

 

Повністю не обслуговуються батареї - це найсучасніші конструкції, які не вимагають уваги з боку водія. Необхідно один раз правильно підібрати АКБ, встановити його на штатне місце, приєднати клеми і протягом декількох років користуватися машиною без необхідності обслуговувати батарею. Таке джерело живлення воліють купувати зайняті люди, у яких немає вільного часу на обслуговування машини.

 

Будь-акумулятор буде довго і надійно служити власнику в місті Чорнобай, за умови дотримання елементарних правил експлуатації. А наш інтернет-магазин зможе запропонувати достатній вибір як малообслуговуваних, так і повністю необслуговуваних акумуляторів. Щоб будь-яка машина могла отримати саме те, що їй необхідно.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар