акумулятори в Чаплинці

Автор: Дата: 10.11.2012 Просмотрів: 181 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Чаплинці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Чаплинці за помірну ціну?

 

Не варто впадати у відчай і засмучуватися, якщо куплена батарея після закінчення декількох років повністю відслужила свій термін, і потребує заміни. За цей період відбулося багато позитивних змін у виробництві акумуляторів. І будь-який власник транспортного засобу в Чаплинці в Херсонській області може розраховувати на покупку одного з них.

 

Але що для цього необхідно зробити?

 

Все дуже просто. Знайдіть на полиці з документами інструкцію по експлуатації машини. Вона продавалася разом з автомобілем, і швидше за все була відправлена ​​на полицю для зберігання. У ній є корисна інформація, яку надрукував виробник машини. У ній є всі необхідні дані, щоб купити потрібний по характеристикам джерело живлення.

 

Якщо дотримуватися цих значень, то сучасний акумулятор може прослужити під капотом авто до 7 років бездоганної роботи. Перед тим як робити вибір, почніть обмежувати вибір з ємності. Це один з важливих показників, який зразу відсіє в списку 90% всіх джерел живлення в нашому інтернет-магазині.

Далі зверніть увагу на тип корпусу, завдяки якому можна без додаткових переробок приєднати клеми АКБ. Тип кріплення теж прибере невідповідні варіанти. І з решти кілька штук можна робити усвідомлений вибір.

 

Але є приховані можливості джерел живлення, які теж слід враховувати. Взимку в Херсонській області, в тому числі і в місті Чаплинка досить холодно. І якщо ви віддасте перевагу виробу із заниженими показниками по температурі, то це буде правильний вибір. Стартовий струм у таких АКБ завжди досить високий, і машина гарантовано заведеться з пів обороту. А можливість доставки прямо в Чаплинці відкине останні сумніви у виборі магазину.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - від 1 року до 3-х років.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова Пошта, Інтайм, Делівері, САТ і т.д.), відправляється товар як післяплатою (на місці на відділенні оплачуєте) так і за передоплатою (при передоплаті за товар - доставка - БЕЗКОШТОВНО).

 

 

 

Телефонуйте нам за більш детальною інформацією за телефонами вказаними нижче з 9.00 до 21.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або можете залишити заявку прямо зараз у нас на сайті і ми Вам зателефонуємо.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар