акумулятори в Броварах

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 248 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Броварах? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Броварах за помірну ціну?

 

Багато автомобілістів в Броварах задають дуже важливе питання, а коли варто міняти акумулятор, щоб він не став причиною зупинки автомобіля далеко від будинку. На нього не можна відповісти однозначно, але є основні ознаки, які будуть свідчити, що джерело зовсім скоро втратить свої властивості, і його необхідно найближчим часом замінити.

 

Після того як ви весь день були на колесах, прилади будуть показувати, що акумулятор повністю заряджений. А вранці, коли ви прийдете в гараж, і спробуєте завести машину, прилади будуть показувати низький заряд. Це свідчить про те, що АКБ вже не може довго тримати номінальні показники ємності, і його пора замінити.

 

При спробі штучно зарядити батарею за допомогою зарядного пристрою, воно не зможе цього зробити. Тобто, низький заряд, це все на що здатний цей екземпляр, і нічого з ним більше не зробиш. Його можна тільки замінити на новий товар.

 

Будь-яка технічна поломка автоматично робить джерело енергії небезпечним для експлуатації, і вимагає негайної утилізації. Тріщини в корпусі, зламана клема, витік електроліту, все це робить АКБ дуже небезпечною.

 

Але завдяки широкому вибору як вітчизняних так і зарубіжних виробників акумуляторів, нам магазин може запропонувати будь-якому автомобілісту в Броварах саме те джерело живлення, який найкраще підійде для його автомобіля.

 

Навіть якщо у вас вантажний автомобіль або автобус, наш магазин має в наявності і такі великі батареї. Досить з нами зв'язатися зручним для вас способом, і замовити вподобаний зразок. А якщо у вас виникнуть сумніви в правильності вибору, можете сміливо попросити консультацію.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і ми Вам привеземо його. Вартість доставки акумулятора в Броварах, як по Києву - 40 грн. Замовивши акумулятор у нас до 13.00 - Ви гарантовано отримаєте його в перебігу дня!

 

Телефонуйте нам з 9.00 до 19.00 без вихідних.

 

(067) 327-27-39

 

(095) 947-36-33

 

(063) 237-15-80

 

Або замовте акумулятор прямо зараз у нас на сайті.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар