акумулятори в Борщеві

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 121 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Борщеві? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Борщеві за помірну ціну?

 

У яких випадках необхідно міняти АКБ на нову батарею? Таким питанням часто задаються водії в Борщеві. На це питання не складно відповісти досвідченому водієві, але для початківців автолюбителів ця стаття буде цікавою і корисною.

 

В першу чергу необхідно особливу увагу приділити зовнішньому станом корпусу. Він не повинен бути пильним і брудним, це погіршує його нормальну роботу і сприяє витоку електрики. Якщо акумулятор дуже швидко розряджається, і після стоянки в кілька днів двигун з працею заводиться, необхідно терміново міняти джерело живлення.

 

Дуже важливо стежити за зовнішнім виглядом батареї. У Житомирській області дуже погані дороги. І постійні тряски і періодичні удари можуть фізично пошкодити корпус пристрою. Ремонту такий корпус не підлягає. А що випливає з тріщини кислота може серйозно пошкодити будь-які частини машини, на які вона потрапить. Вихід тільки один - купити нову батарею. Не ризикуйте закладати тріщину підручними матеріалами, все одно це не допоможе, і подальша експлуатація буде постійно загрожувати машині.

 

Джерело енергії необхідно міняти, якщо він вже не справляється з навантаженнями, пов'язаними з встановленням додаткових електричних споживачів. Із заводу, машина комплектується стандартним АКБ, розрахованим на стандартну комплектацію. Але будь-який водій прагнути поліпшить свою машину. І встановлює електричний підігрів сидінь, склопідйомники, аудіо та відео систему, навігацію і відео реєстратор. Все це створює додаткове навантаження, і не дивно, що штатний пристрій не може в повній мірі задовольнити зрослі запити.

 

Фахівці нашого магазину прекрасно розбираються у всьому асортименті акумуляторів представлених на полицях. Досить тільки відповісти на кілька стандартних запитань, щоб вони змогли запропонувати кращий АКБ саме для вашої машини. Будуть враховуватися не тільки рекомендації заводу виробника, а й додаткові дані.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар