акумулятори в Бородянці

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 149 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Бородянці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Бородянці за помірну ціну?

 

Для того щоб будь-який водій в місті Бородянка міг без ризику використовувати свій особистий транспортний засіб для поїздки на роботу, він повинен в ньому бути абсолютно впевненим. А головною причини не виїзду машини вранці, служить проблема з акумуляторною батареєю. Але як визначити, що настав брешемо міняти пристрій, і вибрати нову батарею під капот машини.

 

Одним з найбільш ефективних способів перевірки, це скористатися зарядним пристроєм для автомобільних АКБ. Необхідно за декілька днів, як можна сильніше посадити акумулятор, так, щоб йому була потрібна зарядка за допомогою ЗУ. Пам'ятайте, що нормальний час заряду будь-якого джерела живлення, якщо правильно виставити значення ампер, вольт і сили струму, повинно знаходитися в межах 10-12 годин. Це говорить про те, що всередині батареї немає прихованих пошкоджень, і її можна нормально експлуатувати далі. Якщо зарядка повністю закінчилася за 6 годин, батарею варто замінити найближчим часом, але не варто затягувати процес до сильних холодів. Інакше залишкової ємності точно не вистачить для нормальних поїздок по місту. А якщо зарядка припинила роботу після 3 годин роботи, заміну необхідно організувати дуже швидко.

 

Другий спосіб не вимагає зарядного пристрою, але необхідно, щоб на приладовій панелі був спеціальний датчик, який показує рівень заряду акумулятора на даний момент. Потрібно протягом дня їздити якомога більше, щоб заряд був з максимальним значенням. А після ночівлі, вранці уважно подивитися на прилад. Якщо тільки за одну ніч ємність зменшилася на половину або більше, необхідно терміново замовляти новий акумулятор в інтернет-магазині.

 

У нашому магазині представлені більше двох сотень різноманітних джерел живлення. Серед них дуже просто відшукати саме той, який найкраще підійде під ваш автомобіль.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар