акумулятори в Болграді

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 118 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Болграді? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Болграді за помірну ціну?

 

Водії автомобілів в Болграді, змушені їздити у велике місто, щоб купити нову акумуляторну батарею, коли основна, повністю виходить з ладу. Справа в тому, що місцеві магазини можуть запропонувати тільки вузький асортимент, без можливості підібрати батарею під характеристики машини.

 

Виробники чітко вказали основні дані, яким повинен відповідати джерело живлення, щоб повністю покривати потребу машини в електриці. Основною функцією батареї, служить запуск мотора в роботу. Після цього, штатний генератор бере на себе функції щодо забезпечення електрикою всіх приладів. Але на що слід звертати увагу, при виборі АКБ в Одеській області?

 

Ємність

 

Один з найважливіших показників. Якщо його буде недостатньо, машина працює в міських умовах дуже швидко витратить всю ємність, і більше не зможе заводитися. А міський тип експлуатації не дозволить швидко повертати енергію за допомогою тільки одного генератора.

 

габаритні розміри

 

Сучасні автомобілі під капотом мають дуже мало місця. І виробники дуже точно прорахували, яким повинен бути АКБ. І саме стільки виділили під нього місце. Тому дуже важливо знати точні розміри саме під ваш автомобіль.

 

стартовий струм

 

Перед тим як купити джерело живлення в місті Болград, необхідно дізнатися мінімально допустимий стартовий струм. Якщо він буде недостатній, то в зимовий період буде складно запустити двигун в роботу.

 

Всі ці показники, і деякі інші можна знайти в сервісній книжці. Або зателефонувати в наш магазин і отримати абсолютно безкоштовну консультацію від спеціаліста. Ставлячи питання, він ідеально підбере джерело живлення під вашу машину, і може організувати доставку покупки прямо в Болград.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар