акумулятори в Богуславі

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 170 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Богуславі? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Богуславі за помірну ціну?

 

Будь-який водій зі стажем в Богуславі стикався у своїй автомобільної життя з проблемами пов'язаними з акумулятором. Особливо це дратує, коли з приходом холодів машина різко перестає заводитися, і необхідно дуже швидко шукати заміну. Але якби водій уважно поставився до деяких ознаках, то зміг би заздалегідь розпізнати той момент, коли необхідно змінювати джерело живлення.

 

АКБ відноситься до розряду витратних матеріалів. Але досить важливим, без якого просто немислима експлуатація будь-якої машини. Навіть в самій бюджетній машині в Київській області, обов'язково встановлений невеликий джерело живлення. Дозволяє протягом дня кілька разів приводити двигун в робочий стан. І при необхідності користуватися електричними приладами, поки мотор заглушений.

 

На що варто звертати увагу

 

Основною ознакою того, що акумулятор скоро прийде в непридатність, служить швидка втрата ємності. Якщо ввечері після тривалої поїздки прилади показують ємність близькою до максимального значення. Одного ранку такий АКБ буде наполовину посаджений. І якщо терміново не купити акумулятор в Богуславі, то вже на наступний день можна відправитися у справах на громадському транспорті або на таксі. А це дуже дорого.

 

Але як вибрати саме те, що найкраще відповідатиме технічним характеристикам вашого автомобіля. Адже напевно виробник врахував ці дані? І ви будете абсолютно праві. Але багато водіїв в Київській області втрачають сервісні книжки та інструкції по експлуатації. Але з нашим інтернет-магазином це не страшно.

 

Ви можете зателефонувати за номером телефону, і уточнити у фахівця, який саме джерело живлення краще всього підійде до вашої машини. І з огляду на особливості експлуатації в Богуславі, він запропонує кілька варіантів від різних виробників. Вам залишиться тільки вибрати той, який найкраще задовольнить ваш бюджет.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар