акумулятори в Бобровиці

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 120 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Бобровиці? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Бобровиці за помірну ціну?

 

Водії в місті Бобровиця не поспішають купувати новий акумулятор, поки не перепробують всі способи відновлення старого джерела живлення. Їх існує кілька, і в певний період життя батареї вони можуть подіяти. Але так як АКБ це витратний матеріал, вічної батареї просто не існує. І рано чи пізно її доведеться міняти на новий пристрій.

 

Але що ж вибрати? Багато з нас, хто хоче зробити покупку зараз, останній раз купували акумулятор ще п'ять років тому. І тоді вибір продукції був не таким широким і доступним як зараз. У той час про інтернет-магазини знали одиниці, і користувалися їх послугами з побоюванням. Зараз, покупка через інтернет набагато вигідніше, ніж в звичайному магазині.

 

Але перед тим як зробити будь-яку покупку, необхідно точно знати. Що потрібно для вашого автомобіля, щоб не довелося повертати акумулятор, і не витрачати час на покупку нового акумулятора. І так, для того щоб вибір був правильним, необхідно дізнатися такі дані: ємність, габарити, тип кріплення і струм стартера. А тепер докладніше.

 

Струм стартера допомагає завести машину. Якщо в літній період цілком достатньо буде незначного показника, то в зимовий, коли для того щоб провернути колінчастий вал потрібно більше зусиль, струм стартера має важливе значення. Чим він вищий, тим краще. Але не нижче рекомендації заводу виробника авто.

 

Габарити і тип кріплення повинен бути незмінними. Адже місце під АКБ так просто не переробиш. І набагато краще буде, якщо покупка буде строго відповідати номінальним показниками попереднього вироби.

 

Ємність, при необхідності, можна трохи збільшити. Особливо, якщо машина постійно експлуатується в міських умовах, і часто використовується додаткове електричне обладнання. Але не більше ніж на 10% від рекомендованої норми.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар