акумулятори в Бершаді

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 123 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Бершаді? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Бершаді за помірну ціну?

 

Івано-Франківська область розташована здебільшого біля Карпат. А це означає, що взимку тут дуже сильні морози. І експлуатація автомобілів пов'язана з додатковими труднощами. Це як ніхто знає водій з Бершаді.

 

З цього питання про покупку нового акумулятора водії приділяють особливу увагу. Багато, на зимовий період переносять батарею в салон машини, щоб вона менше страждала від мінусових температур. Далеко не всі АКБ легко переносять такі низькі температури. А якщо врахувати, що зима в горах тривати набагато довше, ніж в інших частинах України, то такий хід цілком виправданий.

 

Але в нашому інтернет-магазині є спеціальні джерела живлення, які легко переносять низькі температури. І немає необхідності переробляти електрику машини, щоб зробити перенесення джерела живлення з-під капота в салон. Перевірені і надійні вони будуть служити своєму господареві протягом кількох років, і не вимагати до себе підвищеної уваги. Необхідно тільки спочатку підібрати правильний з них. Врахувати кілька важливих факторів, і обов'язково не забути про низькі температурні умови експлуатації.

 

Якщо не впевнені, що зможете самостійно визначити, яким має бути джерело живлення по ємності, оптимальному показнику стартового струму, положенню клем і типу кріплення під капотом. Можете попросити допомоги у нашого консультанта. Він із задоволенням допоможе вам в цій нелегкій питанні. І проллє світло у виборі оптимального акумулятора саме для вашого легкового або вантажного автомобіля в Бершаді. А служба доставки в найкоротший час доставить покупку за адресою, який ви залишите в коментарі до замовлення. Немає необхідності їхати в сусіднє місто або купувати те, що вам пропонують в місцевому магазині з мізерним вибором.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар