акумулятори в Білогірську

Автор: Дата: 07.06.2018 Просмотрів: 142 Коментари: 0

Шукаєте автомобільні акумулятори в Білогірську? Хочете купити якісний автомобільний акумулятор в Білогірську за помірну ціну?

 

Не всі в Білогірську знають, що необхідно робити, щоб тільки що куплений акумулятор прослужив якомога довше. А виконуючи ці прості умови, можна гарантувати, що будь-який з АКБ куплений в нашому інтернет-магазині гарантовано прослужить в кілька разів довше, ніж це закладено стандартної гарантією заводу-виробника.

 

Обов'язково правильно підібрати джерело живлення під конкретну модель легкового або вантажного автомобіля. Щоб покупка не суперечила вимогам автозаводу і повністю забезпечувала необхідне електрикою всі споживачі на борту машини. Якщо вам складно відповісти на це питання самостійно, ви можете скористатися безкоштовною консультацією фахівця. Назвіть марку машини і модель, рік випуску і умови експлуатації, і оптимальне джерело живлення буде запропонований через хвилину.

 

Після покупки обов'язково встановіть новий АКБ на звичайне місце майбутньої роботи. Надійно його закріпіть за допомогою стандартних методів кріплення. В майбутньому це буде гарантією від пошкоджень під час їзди по складних дорогах.

 

Закріплюючи клеми на новому пристрої, обов'язково очистіть їх від нальоту, і протріть від можливих масляних плям чистою ганчіркою. Після того як клеми будуть надійно встановлені, покрийте їх невеликим шаром вазеліну. Це захистить їх від корозії, і гарантуватиме максимальний контакт.

 

Якщо ви купили малообслуговувані акумулятор для їзди в Білогірську, візьміть за правило один раз в три місяці заглядати під капот, і перевіряти рівень електроліту. Швидше за все воду доведеться додавати один раз на рік. Але така увага дозволив вчасно помітити зниження рівня. І ви не будите свідком сульфитации активних свинцевих пластин.

 

Ми Вам із задоволенням допоможемо. Ми продаємо якісні автомобільні акумулятори кращих світових брендів: Top Car, DELPHI, BOSCH, WESTA (Веста), Rocket, ISTA (Іста), Turbo hp, Mutlu, Medalist, Vega hp, Titan.

 

Гарантія на акумулятори - 1,5 року.

 

Ви можете замовити акумулятор у нас, і Вам привезуть його зручним для Вас способом (Нова пошта, Автолюкс, Ін тайм і т.д.), а оплатіть його Ви тільки після отримання.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар