Почему важно покупать аккумуляторы в сертифицированных магазинах?

Автор: Дата: 08.02.2019 Просмотрів: 194 Коментари: 0

У наш час купити акумулятор для автомобіля не представляється великою складністю. Досить просто покататися по рідному місту, або виїхати за його околицю, і по шляху попадеться не менше десятка точок, де будуть продаватися найрізноманітніші джерела живлення. Найпопулярнішими місцями, на даний момент, за спостереженнями фахівців Акум5, є заправні станції і невеликі магазинчики, прибудовані впритул до дороги. У найжвавіших місцях на ринках, і біля автостанцій обов'язково знайдеться невеликий магазинчик, що продає обмежений асортимент найпопулярніших корпусів.

Але, це тільки на перший погляд так просто. Насправді, за такою простотою ховається дуже багато підводних каменів. Які просто необхідно знати, щоб не купувати щороку по-новому АКБ, і не скаржитися всім оточуючим, що все хочуть обдурити саме вас.

Умови зберігання автомобільних акумуляторів

Це найважливіший фактор під час продажу такого примхливого товару, як свинцево-кислотний акумулятор. Авторизовані точки, такі як АКУМ5 мають спеціальний склад, на якому цілий рік підтримується оптимальна температура і вологість. Вона дозволяє зберігати продукцію в ідеальному стані, і давати споживачеві максимальну за тривалістю гарантію.

Звичайні заправні станції і магазинчики у жвавих трас не мають такої можливості. І зберігають АКБ практично під відкритим небом. Тож не дивно, коли продаж супроводжується мінімальною за часом гарантією. Найчастіше, вона не перевищує 6 місяців. Погодьтеся, дуже складно буде пред'являти претензії продавцеві, якщо ви спочатку погодилися на такі умови.

 Офіційне походження автомобільних акумуляторів

Це швидше пов'язано з датою виробництва. На жаль, сучасні технології підробок можуть досить достовірно змінити реальну дату виробництва вироби в кращу для продавця сторону. Офіційні магазини цим не займаються. Навіть якщо з якої-небудь причини окремі корпусу не продалися, вони без питань відправляються виробнику назад, де завод має можливість безпечно їх утилізувати і використовувати в повторному виробництві.

Тільки в Акум5 покупець може розраховувати на гарантію до 36 місяців на окремі акумуляторні бренди. Продавець на ринку в найкращому разі може запропонувати гарантію в 1 рік. І не факт, що вже через 6 місяців він згорне свою діяльність, і відкриє продаж не дуже якісної продукції в іншій частині населеного пункту.

Додаткові можливості економії

Сертифіковані магазини не тільки запропонують справедливу ціну за акумуляторну продукцію, але і зможуть запропонувати невеликий спектр додаткових послуг та можливості економії. Наприклад, Акум5 своїм потенційним покупцям готовий запропонувати наступні можливості:

Дати можливість заощадити на покупці до 15% вартості, якщо віддати на переробку старе джерело живлення. Не важливо, в якому стані він буде перебувати в цей момент.
Дуже часто, самі виробники влаштовують додаткові акції, і дозволяють продавати в якості залучення нових покупців певні акумулятори за зниженою вартістю. Ніякого підступу в цьому немає, вироби строго відповідають всім нормам, і ні чим не відрізняються від таких самих за повною вартістю.
Додаткові послуги, такі як безкоштовна заміна джерела живлення, або діагностика електричного обладнання автомобіля, перед тим як встановити нову покупку під капот. Навіть дуже якісний АКБ не прослужать більше декількох місяців, якщо генератор авто подає на клеми занадто висока напруга.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар