У чому полягає секрет успіху акумуляторів Grom?

Автор: Дата: 05.02.2019 Просмотрів: 200 Коментари: 0

Далеко не кожен вітчизняний український виробник акумуляторної продукції може похвалитися фактом, що половина його продукції відправляється на експорт до Європи. Grom - перший бренд, який половинним тиражем, відразу після випуску відправляється на реалізацію до Польщі. Саме ця країна є найголовнішим замовником, і цінителем недорогих, але виключно якісних джерел живлення зроблених в Україні. Продукція пройшла сувору сертифікацію в Європі, і була допущена на експорт.

Як показали продажі 2018 року, на внутрішньому ринку популярність Грома теж стрімко зростає. Вона пов'язана не тільки з низькою вартістю покупки, але і можливістю встановлювати виріб під капот найдорожчих легкових і вантажних автомобілів іноземного виробництва. Співробітники Акум5 запевняють, що при нормальних навантаженнях на виріб, воно абсолютно не вимагає додаткового втручання в роботу.

Головні секрети успіху акумуляторів Grom

У всьому світі вже давно використовують кальцієву технологію виробництва позитивних і негативних електродів. Вітчизняний виробник з Дніпра не став порушувати традиції, він тільки трохи поліпшив процес, адаптувавши грати під реальні експлуатаційні дані в нашій країні. Так як розбиті дороги є головною причиною виходу АКБ з ладу, інженери зробили свинцеві пластини максимально міцними в місцях спайки. Додатковий шар свинцю допомагає боротися з підвищеною тряскою під час запуску двигуна в роботу і в моменти руху машини по грунтових дорогах.

Проаналізувавши другу причину виходу з ладу, виробник змінив склад активної маси, зробивши її ще міцніше після висихання в спеціальних сушильних камерах. Але, не зупинився на досягнутому. Сепаратори теж можуть відігравати важливу роль, у відсутності внутрішнього короткого замикання. Зроблені з поліетилену у вигляді конвертів, вони надійно утримують активний шар, навіть якщо він з яких-небудь причин все-таки отримав пошкодження. Відколотий шматочок ніколи не стане причиною замикання.

Клеми теж можуть послужити причиною передчасної заміни джерела живлення. Для фіксації струмоприймачів на терміналах, виробник використовує технологію Еxpandedmetal. Після спайки кришки і корпусу в єдине ціле, спеціальний верстат обжимає майбутню клему, не докладаючи вертикальних зусиль, щоб не пошкодити пакети пластин.

Додаткові переваги акумуляторів Grom

Асортимент акумуляторів настільки великий, що вибрати оптимальне джерело живлення зможуть водії не тільки сучасних легкових автомобілів будь-якого класу, а й власники вантажівок. Як показали реальні випробування, виріб чудово переносить температуру від -50 до +60 градусів. А також здатне на такі технічні та експлуатаційні переваги:

- поліпропілен, з якого зроблений корпус, поглинає більшу частину вібрацій;

- всі технічні показники вище конкурентів в тій же ціновій категорії на 15-30%;

- корпус не дає проникати сміттю і пилу з зовнішнього середовища;

- спеціальна кришка, здатна грамотно вентилювати банки, і водночас не допускати втрату води з електроліту;

- високий показник струму стартера дозволить назавжди забути про проблеми зимового пуску навіть дизельного мотора.

Важливість правильного вибору

Навіть найкращий акумулятор в Україні не буде нормально працювати, якщо покупка не відповідає потребам авто. Перед тим як зробити вибір АКБ Grom уважно вивчіть інструкцію по експлуатації свого автомобіля, або попросіть грамотну консультацію у співробітника Акум5. Такий мудрий підхід дозволить мінімум на п'ять років забути про проблеми з джерелом живлення.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар