Усунення технічних неполадок у автомобілістів жіночої статі

Автор: Дата: 17.06.2013 Просмотрів: 161 Коментари: 0

Всі ми вже давно звикли до того, що водієм автомобіля повинен бути чоловік. Однак, останнім часом, все частіше за кермом розкішних авто можна побачити автомобілістів жіночої статі. На жаль, прекрасна половина в разі поломки авто, не завжди зможе впоратися з ремонтом своїми руками, але і це можна виправити. Вашій увазі хотілося б надати найцікавіші питання і відповіді на них, які практично завжди виникають у жінок при експлуатації автомобіля.

 

Велика кількість проблем, які з'являються в процесі експлуатації автомобіля, можна вирішити своїми силами і руками прямо на місці. Для цього буде потрібно навчитися доливати різні рідкі компоненти, які будуть необхідні для стабільної роботи двигуна, а так само його механізмів і різних систем на довгий час. Під капотом нашої машини, можна завжди знайти ємності, які потребують поповнення витраченої рідини. Важливо запам'ятати, що заливати завжди потрібно незамерзаючих рідину.

 

Дуже часто зустрічається, у водіїв жіночої статі - щотижневий контроль рівня масла. Для того щоб виконати все правильно правильно, потрібно відкрити капот, дістати металевий щуп, а потім на око визначити показник рівня масла в двигуні. Так само слід запам'ятати, що рівень масла на автомобілі варто перевіряти тільки з холодним двигуном, саме так Ви зможете домогтися найвірніших параметрів, а так само зможете вберегти себе від опіків про нагріті металеві деталі двигуна.

 

Дізнатися масляний щуп дуже просто. Починається він з досить зручною круглої ручки, з якої продовжується металевий стрижень. Після того як Ви вже вимірювали рівень масла, масляний щуп слід протерти ганчіркою і вставити на місце. Якщо рівень масла знаходиться між двома показаннями - все в порядку, норма. Якщо рівень буде нижче, то Вам знадобиться масло з пластикової каністри, яке і потрібно долити. Такі каністри можна придбати в будь-якому автомобільному магазині. Перед тим як купити масло, слід визначити, чи підійде той чи інший масло для Вашого автомобіля чи ні.

 

Ще однією неприємністю, яку з легкістю зможе усунути навіть найніжніша представниця жіночої статі - розрядка акумулятора. Тут все дуже просто і володіти якимись надприродними знаннями не потрібно. Якщо Ви поважаєте свій автомобіль, то після перевірки рівня масла, обов'язково потрібно так само оглянути акумулятор, а так само його затискачі і клеми. Чим краще працює акумулятор, тим швидше запускається двигун, все дуже просто. Що розряджає акумулятор? Різні включені прилади, аварійні вогні, фари, коли двигун Вашої машини заглушений.

 

Вирішення цієї проблеми.

 

Якщо Ваш автомобіль відмовляється заводитися, то Ваш розряджений акумулятор може зарядити акумулятор Вашого друга або подруги. Потрібно просто перемкнути клеми зі свого акумулятора на акумулятор Вашого рятівника. У цій справі дуже Важливо не переплутати клеми мінуса з плюсом, так само остерігайтеся удару струмом.

 

Автомобіль допомагає Вам людини повинен стояти на максимально близькій дистанції до Вашого авто, тільки в такому випадку дроти зможуть дістати до необхідного місця. Для підтримки постійної зарядки, цей автомобіль повинен працювати на холостому ходу. Для того щоб не було зайвої витрати електроенергії, на Ваш автомобіль потрібно буде відключити всі датчики і прилади. Підключайте дроти і заводите Ваше авто!

 

Сподіваємося, ці знання знадобляться Вам і будуть незамінним помічником у складних ситуаціях на дорогах.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар