Акумуляторні батареї Westa

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 241 Коментари: 0

Акумуляторні батареї Westa виробляються на ЗАТ "Веста-Дніпро" - головному підприємстві МНПК «ВЕСТА». Завод з виробництва акумуляторних батарей введений в експлуатацію в г. Днепропетровск в кінці 2005 року. Завдяки сучасному високотехнологічному устаткуванню, завод ЗАТ «ВЕСТА-Дніпро» є одним з лідерів ринку в Європі. Завод виробляє до 3 млн. Батарей на рік, і близько половини експортуються в Німеччину, Грецію, Корею і країни СНД.

 

Акумулятори Westa з високими стартерних характеристиками підійдуть для установки в нові іноземні автомобілі, сучасні автомобілі з великою кількістю встановленого електрообладнання, автомобілі з потужними бензиновими і дизельними двигунами.

 

Легкі батареї Westa.

Легкі акумулятори Westa - це не обслуговуються батареї, позитивні і негативні електроди яких виготовлені за технологією ca / ​​ca - з кальцієво-свинцевого сплаву зі збільшеним вмістом срібла, і леговані оловом. На легких акумуляторах Westa стоять індикатори заряду батареї.

 

Пластини акумуляторних батарей Westa виготовляються за новітньою технологією Expanded Metal, яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості

 

Важкі батареї Westa.

Електроди важких акумуляторів Westa виготовляються по гібридної технології Sb / Ca: позитивні пластини виготовляються з сурм'янистого свинцевого сплаву методом гравітаційного лиття, а негативні - з свинцево-кальцієвого сплаву по технології Expanded Metal. В результаті акумуляторна батарея стає стійкою до глибокого розряду і стабільно працює навіть на автомобілях зі слабким генератором.

 

Переваги акумуляторів Westa.

У виробництві автомобільних акумуляторів Westa використовується виключно первинний свинець з підвищеним вмістом срібла (Ag). Срібло, яке міститься в решітці токоотвода, збільшує стартерні характеристики акумулятора і вібростійкість.

Позитивні електроди акумуляторів Westa поміщені в спеціально розроблений німецькою фірмою Daramik сепаратор-конверт «High performer». Маючи товщину всього в 250 мікрон, він абсолютно не схильний до кислотному впливу і має більш високу міцність. Це гарантує відсутність електричних замикань всередині акумуляторної батареї, і дозволяє значно продовжити термін її служби. Гарантія на автомобільні акумулятори Westa надається на 3 роки.

Акумулятори Westa працюють в широкому діапазоні температур - від -50 до + 60 градусів Цельсія.

Батареї Westa мають на 30% вище стартерні і ємнісні показники, ніж у конкурентів, завдяки чому досягається впевнений старт при низьких температурах.

При необхідності купити автомобільний акумулятор ми рекомендуємо звернути свою увагу на акумулятори Westa.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар