Акумуляторні батареї Vega hp

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 166 Коментари: 0

Акумуляторні батареї Vega hp (high performance) виробляються на ЗАТ "Веста-Дніпро" - головному підприємстві МНПК «ВЕСТА». Завод з виробництва акумуляторних батарей введений в експлуатацію в г. Днепропетровск в кінці 2005 року. Завдяки сучасному високотехнологічному устаткуванню, завод ЗАТ «ВЕСТА-Дніпро» є одним з лідерів ринку в Європі. Завод виробляє до 3 млн. Батарей на рік, і близько половини експортуються в Німеччину, Грецію, Корею і країни СНД.

 

Акумулятори Vega hp - це надійні, сучасні та високотехнологічні батареї за прийнятною ціною, розроблені спеціально для економних покупців, що цінують високу якість, надійність і потужність.

 

Акумулятори Vega виробляються в 12 типорозмірах з прямою і європейської полярністю і діляться на 2 основні класи:

 

легкі батареї;

важкі батареї.

Легкі батареї Vega hp.

Легкі акумулятори Vega hp - це не обслуговуються батареї. Головним технологічним відмінністю легких батарей Vega hp від аналогів - це на 15% підвищена площа позитивних електродів.

 

Позитивні і негативні електроди виготовлені за технологією ca / ​​ca - з кальцієво-свинцевого сплаву з додаванням алюмінію і олова.

 

Пластини акумуляторних батарей Vega hp виготовляються за новітньою технологією Expanded Metal, яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості

 

 

 

Важкі батареї Vega hp.

Електроди важких акумуляторів Vega hp виготовляються по гібридної технології Sb / Ca: позитивні пластини виготовляються з сурм'янистого свинцевого сплаву методом гравітаційного лиття, а негативні - з свинцево-кальцієвого сплаву по технології Expanded Metal. В результаті акумуляторна батарея стає стійкою до глибокого розряду і стабільно працює навіть на автомобілях зі слабким генератором.

 

Головним технологічним відмінністю важких батарей Vega hp від аналогів є те, що вони проходять первинну зарядку за особливою технологією - з прокачуванням електроліту. До закінчення заряду електроліт в батареях залишається ідеально чистим, без шкідливих домішок, що негативно впливають на подальшу роботу акумулятора. Застосування цієї технології продовжує життя акумулятора, і дозволяє отримувати при цьому дуже хороші електричні характеристики.

 

Переваги акумуляторів Vega hp:

Акумулятори Vega hp мають 5% резервний запас ємності.

Використання виключно первинного свинцю забезпечує мінімальний саморозряд батареї, що дозволяє зберігати повністю заряджені батареї тривалий час (до 8 місяців) без підзарядки навіть при дуже низьких температурах.

Дуже широкий діапазон температур, при якому акумулятори реально працюють - від -50 до + 80 градусів Цельсія.

Ресурс автомобільних акумуляторів Vega hp - до 300 циклів заряд-підзарядка (стандарт EN 50342 вимагає 250 циклів). При дотриманні правил експлуатації акумулятор прослужить більше чотирьох років.

Унікальною перевагою автомобільних акумуляторів Vega hp є те, що батарея хоч і є не потребує постійного обслуговування (через відсутність в акумуляторах шкідливих домішок, що викликають ефект кипіння води при заряді), але в ній збережено доступ до акумуляторних банкам. Це дозволить після закінчення гарантійного терміну експлуатації, при необхідності, долити воду в акумулятор і продовжити батареї життя. Це дозволяє ставити акумулятори Vega hp не тільки на нові імпортні автомобілі, а й на старі з недосконалою системою регулювання напруги.

Якщо у вас немає бажання платити зайві гроші, але хочете купити автомобільний акумулятор високої якості - вибирайте акумулятор Vega hp.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар