Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic AGM

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 242 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic AGM

 

Кожен раз, коли ви сідаєте за кермо автомобіля, ви хочете, провернув ключ у замку запалювання, почути легкий шум двигуна. Особливо, якщо ви власник дорогої іномарки з потужним двигуном і великою кількістю електроніки на борту. Ви розраховуєте на безперебійну роботу вашої машини з будь-якої ситуації, яка багато в чому залежить від роботи акумулятора.

Часто трапляється так, що АКБ розряджається. В такому випадку на допомогу може прийти спеціальний зарядний пристрій. Такі зарядки допомагають досить швидко відновити заряд АКБ. Незважаючи на це, часто трапляється так, що повернути АКБ «до життя» вже неможливо. У таких випадках виникає необхідність покупки нового джерела живлення.

Основні характеристики акумуляторів Varta Silver Dynamic AGM

Щоб зробити правильний вибір потрібно звернути увагу на основні характеристики джерела живлення, такі, як електроємність, габаритні розміри і сила пускового струму. Також надзвичайно важливо підібрати АКБ відповідного класу, адже від того, наскільки правильно підібраний джерело живлення, буде залежати не тільки термін його служби, але і ефективність роботи самого автомобіля.

Німецький бренд Varta пропонує автовласникам потужних автомобілів серію акумуляторних батарей Silver Dynamic AGM. Всі джерела живлення даної серії мають особливий тип активного компонента - абсорбований скловолоконний електроліт. Його використання робить АКБ повністю необслуговуваних і забезпечує 100% герметичність корпусу.

 

Завдяки тому, що АКБ не вимагає періодичного доливання будь-яких рідин і мають підвищений рівень експлуатаційної безпеки, вони можуть бути встановлені в будь-якому положенні і місці авто (навіть в салоні автомобіля).

 

Технологія Power Frame

Використання в процесі виготовлення AGM системи, а також технології Power Frame в рази підвищує продуктивність джерел живлення.

Автомобільні акумулятори Varta Silver Dynamic AGM - це ідеальний вибір для авто з високою витратою енергії, які оснащені великою кількістю електроприладів і систем.

 

Varta Silver Dynamic AGM - ідеальний варіант для дизельних авто

Всі моделі АКБ даної серії мають поліпшені показники пускового струму, завдяки чому гарантовано забезпечують оперативне надходження енергії від джерела до елементів споживання. Завдяки таким характеристикам батареї лінійки Silver Dynamic AGM є прекрасним варіантом АКБ для дизельних автомобілів, які вимагають великий пусковий потужності.

Джерела живлення даної серії чудово себе зарекомендували в умовах інтенсивних навантажень і щоденної експлуатації.

Їзда по місту з АКБ серії Silver Dynamic AGM перетворитися на справжнє задоволення. Навіть численні запуски двигуна при простоюванні в пробках не зроблять негативний вплив на термін служби АКБ.

Ще одна вагома перевага агрегатів цієї серії - швидкий запуск двигуна в найскладніших погодних умовах. Численні тестування показують, що джерела живлення безперебійно працюють навіть при мінус 30 градусах.

 

Варіанти ємностей АКБ Варта Сільвер Динамік АГМ

На вітчизняному ринку АКБ серії Silver Dynamic AGM представлені надійними і довговічними джерелами живлення ємністю від 60 А / ч до 105 А / ч.

Придбайте надійні АКБ відомого німецького бренду і забудьте про проблеми з запуском двигуна, як мінімум, на п'ять років.

 

Купити акумулятор Varta SILVER dynamic в Києві і містах України від інтернет-магазину акумуляторів Акум5

Varta 6СТ-61 SILVER dynamic (D21)

 

Varta 6СТ-63 SILVER dynamic (D15)

 

Varta 6СТ-63 SILVER dynamic (D39)

 

Varta 6СТ-77 SILVER dynamic (E44)

 

Varta 6СТ-85 SILVER dynamic (F18)

 

Varta 6СТ-100 SILVER dynamic (H3)

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар