Автомобільні акумулятори Varta Black Dynamic

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 149 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Varta Black Dynamic [/ caption]

 

Якщо ви власник вітчизняного автомобіля або іномарки зі стандартною комплектацією, то ідеальним джерелом харчування для вашого авто може стати АКБ Varta Black Dynamic.

Акумуляторні батареї цієї серії настільки добре зарекомендували себе під час експлуатації, що з кожним днем ​​все більша кількість наших співвітчизників роблять вибір на користь надійних батарей бренду Varta.

Автомобільні акумулятори Varta Black Dynamic - це вибір економних водіїв, які не хочуть переплачувати за гучні назви та бренди.

Найчастіше АКБ даної серії встановлюються на бюджетні вітчизняні автомобілі, в яких рівень споживання енергії не виходить за рамки середніх значень.

Чому водії вибирають джерела живлення цієї серії:

- прийнятна ціна;

- тривалий термін служби;

- високий ступінь надійності.

Навіть при щоденній експлуатації автомобіля АКБ прекрасно справляються зі своїми функціональними завданнями і безперебійно працюють в складних кліматичних умовах.

Додатковою гарантією якості служить використання в процесі виготовлення АКБ виключно високоякісних матеріалів і комплектуючих, а також самих передових виробничих технологій. Вся продукція компанії виробляється по німецькому стандарту якості DIN.

Завдяки використанню в процесі виготовлення решітки АКБ особливою технологією PowerFrame, виробникові вдалося в рази продовжити термін експлуатації акумуляторів і значно підвищити їх потужність. Крім того, джерела живлення відрізняються підвищеним рівнем стійкості до дії корозії.

 

Авто акумулятори Varta Black Dynamic і їх технологічні особливості

АКБ Varta Black Dynamic - це джерела живлення, які дають можливість отримати на виході максимальний пусковий струм. Акумулятори з подібними характеристиками можуть експлуатуватися в будь-яких погодних умовах. АКБ забезпечить необхідний рівень заряду навіть після тривалого простою або в умовах дуже низьких температур.

Також термін служби АКБ продовжує наявність спеціального сепаратора кишенькового типу, який виготовляється з еластичних пористих матеріалів.

Показники потужності АКБ Varta Black Dynamic навіть переганяють запити євро концернів.

Основні переваги АКБ Varta Black Dynamic:

- швидка швидкість заряду;

- надміцна конструкція решітки, що забезпечує підвищену стійкість до корозії;

- хороша електроємність і максимальна сила пускового струму;

- наявність спеціальної кришки, що забезпечує неможливість витікання електроліту;

- повністю не обслуговуються АКБ;

- можуть бути встановлені на легкові авто різних марок і моделей;

- ідеальне співвідношення ціни і якості (доступна ціна при високих технічних параметрах).

 

Що кажуть про АКБ Varta Black Dynamic водії?

Як правило, автовласники позитивно характеризують джерела живлення даної серії і називають їх практичними акумуляторними батареями, які мають тривалий термін служби і стандартні технічні параметри. АКБ вводять в захват багатьох водіїв, які не очікують отримати настільки високоякісний джерело живлення за такою доступною ціною.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар