Автомобільні акумулятори Top Car

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 169 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Top Car - це новинка на українському ринку. Ці акумулятори почав виробляти завод ТОВ «Мегатекс» - лідер виробництва свинцевих сплавів і марочного свинцю на Україні.

 

Електроди акумуляторів Top Car виготовляються методом гравітаційного лиття по гібридної технології Sb / Ca: позитивні пластини виготовляються з сурм'янистого свинцевого сплаву з легуванням селеном і оловом, а негативні - з свинцево-кальцієвого сплаву. В результаті акумуляторна батарея стає стійкою до глибокого розряду і стабільно працює навіть на автомобілях зі слабким генератором.

 

Акумулятори Top Car - це надійні, сучасні та високотехнологічні батареї за прийнятною ціною, розроблені спеціально для економних покупців, що цінують високу якість, надійність і потужність.

 

 

 

Переваги акумуляторів Top Car

У виробництві автомобільних акумуляторів Top Car використовується виключно чистий, високоякісний свинець, який забезпечує надійність батареї в будь-яких умовах.

За рахунок товстих литих пластин термін служби акумулятора Top Car збільшений до 4 років.

Позитивні пластини акумулятора поміщені в спеціальний ізолюючий конверт сепаратного типу, що запобігає замикання між пластинами.

В акумуляторах Top Car встановлена ​​центральна система газовідводу Kamina (запатентована відомим німецьким виробником Akkumulatorenfabrik MOLL GmbH) з полум'ягасником, яка захищає батарею від попадання іскри зовні і ймовірності вибуху, а також дозволяє «дихати» акумулятора під час перепадів температур.

Акумулятори Top Car забезпечують безперебійний старт системи в широкому діапазоні температур - від -40 до +50 градусів Цельсія.

Якщо ви збираєтеся купити купити акумулятор для свого автомобіля - зупиніть свій вибір на Top Car.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар