Автомобільний акумулятор TITAN

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 213 Коментари: 0

TUBOR Accumulating Energy заснована спільно з іспанською компанією Tudor, що входить до складу американської транснаціональної корпорації Exide Technologies. Компанія володіє власним заводом з виробництва автомобільних акумуляторів, який знаходиться в російському місті Бор Нижегородської області. На сучасному високотехнологічному обладнанні виробляються власні марки акумуляторів: COBAT і TITAN. Якість вироблених акумуляторних батарей відповідає міжнародним стандартам ISO TS 16949 та ISO 9001.

 

Під торговою маркою TITAN в даний час проводяться автомобільні акумулятори таких брендів, як:

 

TITAN Euro Silver;

TITAN Standart.

Акумулятори TITAN Euro Silver.

Автомобільний акумулятор TITAN Euro Silver - це обслуговуюча батарея, створена за технологією Ca / Ca + Silver. За цією технологією в електроди додається срібло і кальцій, що робить акумулятор надійним і довговічним. Для збільшення пусковий потужності навіть при дуже низьких температурах на пластини акумулятора наноситься спеціальна пориста маса. Позитивні пластини поміщаються в спеціальний ізолюючий конверт, що запобігає замикання між пластинами. Це дозволяє в акумуляторі стандартного розміру вмістити більшу кількість електродів, що, в свою чергу теж збільшує його пускову потужність. У кришці акумулятора встановлені пробки зі спеціальною лабіринтовою системою фільтрів-полум'ягасників, що робить батарею абсолютно пожаробезопасной.

Батарея TITAN Euro Silver ідеально підходить для іномарок з великою кількістю електрообладнання.

 

Акумулятори TITAN Standart.

TITAN Standart - не обслуговуються акумулятори середнього рівня. Основна відмінність цього акумулятора від батареї TITAN Euro Silver - спосіб виробництва. TITAN Standart робиться по гібридної технології Sb / Ca: позитивні пластини виготовляються з сурм'янистого свинцевого сплаву, а негативні з свинцево-кальцієвого. В результаті акумуляторна батарея стає стійкою до глибокого розряду і стабільно працює навіть на автомобілях зі слабким генератором. Також її вартість знижена за рахунок відсутності індикатора рівня заряду.

Батарея TITAN Standart - це висока якість акумуляторів ТИТАН при низькій ціні. Вони ідеально підійдуть на всі вітчизняні автомобілі і старі іномарки без великої кількості електрообладнання.

 

Переваги автомобільних акумуляторів TITAN.

Акумулятори TITAN розроблені спеціально для складних кліматичних умов - вони відмінно працюють при температурах від - 50 до + 80 градусів Цельсія.

TITAN - це повністю не обслуговуються батарея, і значить вам не потрібно стежити за рівнем електроліту в акумуляторі.

В акумуляторах TITAN використовуються спеціальні лабіринтові пробки, завдяки яким електроліт, який випаровується при нагріванні, конденсується всередині пробки і повертається назад в батарею. Ця ж конструкція пробок не дає електроліту виливатися при нахилах акумулятора.

Акумулятори TITAN володіють низьким саморазрядом, завдяки чому збільшується термін зберігання батареї, і підзарядка при тривалому зберіганні не вимагається.

Високий струм холодного розряду, великий резерв потужності, хороша перезаряжаемость і великий термін служби роблять акумулятори TITAN дуже надійними в роботі.

 

 

Якщо вам необхідно купити акумулятор для автомобіля - акумулятор ТИТАН буде ідеальним вибором.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар