Автомобільні акумулятори Medalist

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 158 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Medalist виготовляються південнокорейським заводом «Delkor», заснованим в 1985 році американською корпорацією «General Motors» і південнокорейської «Daewoo corporation».

 

Акумулятори Medalist є повністю необслуговуваних. Електроди акумуляторів Medalist виготовлені за новітньою технологією Ca / Ca + Silver, що надає їм більшу міцність і запобігає корозії, зменшує саморозряд. Спеціальна система відводу газів запобігає википання електроліту, перетворюючи пар назад в рідину, в батареях зроблені вентиляційні отвори, які дозволяють батареї «дихати» при змінах температури.

 

Акумулятор Medalist посів перше місце за результатами тестів акумуляторів журналом «За кермом».

 

Переваги акумуляторів Medalist.

Грати акумуляторів Medalist виготовляються за новітньою технологією Expanded Metal, яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості. Завдяки цій технології термін служби акумулятора збільшується до 5-7 років і збільшується приблизно на 30% ток холодного пуску.

Позитивний і негативний електроди батареї виготовляються за технологією Ca / Ca + Silver. За цією технологією кальцієво-свинцевий сплав легується сріблом, що значно знижує витрату води в акумуляторі і виключає необхідність її доливати, збільшує час зберігання батареї.

Для збільшення пусковий потужності навіть при дуже низьких температурах на пластини акумулятора наноситься спеціальна пориста маса, завдяки чому збільшена корисна площа пластин.

Позитивні пластини поміщаються в спеціальний ізолюючий конверт, що запобігає замикання між пластинами. Це дозволяє в акумуляторі стандартного розміру вмістити більшу кількість електродів, що, в свою чергу теж збільшує його пускову потужність.

Решітка акумулятора Medalist обмотана спеціальної зміцнює пластиковою стрічкою, через що неможливий розрив конверта батареї осипання пластин.

У корпусі акумулятора Medalist ребра жорсткості виконані у вигляді спеціальних амортизуючих пластин, що не дає ребер жорсткості руйнувати пластини акумулятора при зміні його товщини в процесі заряду-розряду.

У кришці акумулятора Medalist розташовані спеціальні вентиляційні отвори, закриті пламегасителями, які дозволяють «дихати» батареї при зміні температури.

Пробки з лабіринтовою системою повертають весь випарувався електроліт назад в батарею у вигляді конденсату, що робить батарею абсолютно не потребує постійного обслуговування.

Спеціальний іскрогасник захищає акумулятор від попадання вогню всередину, ніж виключає ймовірність вибуху.

Задня кришка прикріплена до корпусу термозваркою, що забезпечує абсолютну герметичність батареї.

Клеми акумулятора вставляються не просто припаюванням, як в звичайних акумуляторах, а методом вкручування і обтиску, що виключає можливість їх розхитування, розгерметизації батареї і витікання електроліту.

 

 

Пристрій автомобільного акумулятора Medalist:

 

 

  1. Гідрометр, що дозволяє стежити за станом акумулятора
  2. Іскрогасник
  3. Поліпропіленовий корпус
  4. Сепаратор низького опору
  5. Суцільнотягнені свинцево-кальцієві пластини
  6. Литий і плитковий прихват, що знаходиться в центрі батареї
  7. Запатентований газовий сепаратор
  8. Термогерметічние кришки

 

 

 

 

 

Якщо вам потрібно купити автомобільний акумулятор - акумулятори Medalist будуть найкращою альтернативою.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар