Акумулятори Delphi

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 136 Коментари: 0

Корпорація Delphi створена в 1999 році на базі американського автомобільного концерну «General Motors». Акумулятори Delphi виробляються за унікальною технологією, яка робить їх набагато надійніше, збільшує електричні характеристики, знижує старіння і знос завдяки опірності перезаряду, усуває необхідність обслуговування батареї.

 

Корпорація Delphi поставляє свої акумулятори таким грандам автомобілебудування, як Honda, Toyota, Renault, BMW, Opel, Land Rover, Bentley і інші.

 

Переваги акумуляторів Delphi.

На пластини акумулятора Delphi наноситься спеціальна пориста маса, що збільшує корисну площу електродів, що забезпечує потужний струм холодної прокрутки і запуск двигуна автомобіля навіть при дуже низьких температурах.

Акумулятори Delphi мають додаткове кріплення пакетів і чотирикамерну систему захисту витікання електроліту, що робить ці батареї дуже безпечними.

Електроди акумуляторних батарей Delphi виготовляються по кальцієвої технології (ca / ca), при якій позитивні і негативні пластини виготовляються з кальцієво-свинцевого сплаву з різними добавками. Такі акумулятори мають дуже маленький саморазряд і втрату води, і можуть до року зберігатися практично без втрати заряду.

Завдяки дуже жорсткої конструкції і сепараторів, виготовленим із спеціального скловолокна, акумулятори Delphi мають чудову вібростійкою.

Пластини акумуляторних батарей Delphi виготовляються за новітньою технологією Expanded Metal, яка передбачає деформацію (розтягнення) свинцево-кальцієвих пластин для підвищення їх корозійної стійкості. Завдяки цій технології термін служби акумулятора збільшується до 5-7 років і збільшується приблизно на 30% ток холодного пуску.

Акумулятори Delphi забезпечені індикатором контролю заряду, який допоможе по щільності електроліту визначити рівень заряду в акумуляторі.

 

 

Пристрій автомобільних акумуляторів Delphi:

 

 

Іскрогасник, робить систему безпечної: запобігає можливість вибуху від попадання зовнішньої іскри, захищає від попадання пилу і запобігає витоку електроліту.

Гідрометр, що дозволяє по щільності електроліту оцінити заряд акумулятора.

Герметично припаяна кришка.

Корпус з поліпропілену: легкого, твердого та дуже міцного матеріалу.

Пластини зібрані і жорстко з'єднані між собою у окремі пакети.

Свинцево-кальцієві пластини: міцні, що знижують саморазряд, що оберігають від корозії і перезарядження.

На пластини нанесена спеціальна пориста маса для збільшення корисної площі.

Конверт-сепаратор низького опору, що ізолює позитивні електроди і запобігає можливість замикання.

Пакети пластин надійно скріплені центральними скобами.

Газовий сепаратор, що запобігає втрати електроліту шляхом повернення конденсату назад в батарею. При змінах температури акумулятора він дозволяє «дихати» батареї.

Якщо ви думаєте який акумулятор купити на свій автомобіль - Delphi буде прекрасним вибором.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар