Автомобільні акумулятори Bosch S5

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 205 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Bosch S5

З кожним днем ​​автолюбителі висувають до машин все нові і нові вимоги. У зв'язку з цим виробники авто оснащують свої автомобілі все великою кількістю електрообладнання. Для забезпечення їх енергією потрібні сучасні і потужні акумуляторні батареї нового покоління. Наприклад, такі, як АКБ відомого німецького бренду Bosch із серії S5.

Якщо ваш автомобіль має рівень споживання енергії вище середнього, то варто особливо ретельно підбирати джерело живлення. Далеко не всі АКБ відмінно справляються з підвищеними навантаженнями і ефективно забезпечують зарядом все системи автомобіля.

Автомобільні акумулятори Bosch S5 - це надійні і довговічні АКБ, які можуть бути встановлені на бензинові або дизельні автомобілі з середнім або підвищеним рівнем споживання енергії.

Всесвітньо відома компанія Bosch по праву носить ім'я лідера світового ринку з виробництва стартерних АКБ. Співробітники концерну постійно працюють над розробкою нових передових технологій і впроваджують їх у виробництво. Завдяки цьому вдається отримати високоякісну продукцію з відмінними технічними характеристиками. Велика кількість моделей АКБ і інноваційно-технічні розробки дозволяють задовольнити закидання навіть найвибагливіших споживачів. Компанія має своїх постійних клієнтів, які, оцінивши одного разу висока німецька якість, в подальшому оснащують свої автомобілі виключно АКБ марки Bosch.

 

Підвищена сила струму

Агрегати з серії S5 характеризуються підвищеною силою струму холодного пуску (в середньому - на 30 відсотків). Завдяки цьому ви можете бути впевнені в тому, що двигун авто заведеться за лічені секунди, навіть якщо за вікном мінус 30.

 

Технологія срібного легування пластин

В процесі виготовлення акумуляторів виробник застосовує запатентовану технологію срібного легування пластин, яка робить позитивний вплив на термін служби АКБ. Так, все моделі акумуляторів цієї серії відрізняються збільшеним на 30 відсотком періодом безперебійної роботи. Досягти такого ефекту вдається за рахунок того, що електроди стають більш стійкими до впливу корозійних процесів.

Відомі виробники сучасних АКБ преміум-класу випускають повністю не обслуговуються джерела живлення. АКБ бренду Bosch лінійки S5 - не виняток. Вони не вимагають доливання води та інших рідин. Всі моделі АКБ відповідають найвищим європейським стандартам якості і безпеки. Усередині АКБ є вбудований пламегаситель, який виключає можливість загоряння. Наявність особливої ​​герметичній кришки не допускає витікання електроліту, завдяки чому акумулятори відрізняються високим рівнем експлуатаційної безпеки. Вони можуть бути встановлені не тільки під капотом, а й під сидінням автомобіля.

 

Акумулятори Bosch S5 - ідеальні для міської їзди

Агрегати серії S5 прекрасно зарекомендували себе під час експлуатації в умовах міського циклу. Більш привабливе співвідношення доступної ціни та високої німецької якості знайти на ринку практично неможливо.

Сьогодні BOSCH - це синонім надійності і довговічності.

Головні переваги АКБ Bosch лінійки S5:

- підвищена потужність;

- збільшений термін безперебійної роботи (на 30 відсотків в порівнянні з АКБ-аналогами);

- максимальна експлуатаційна безпека;

- повністю не обслуговуються;

- підвищений рівень стійкості до експлуатації в умовах міського циклу;

- швидко заряджаються за допомогою ЗУ;

- наявність спеціальної переносної ручки;

- безвідмовна робота в будь-яких погодних умовах;

- наявність індикатора рівня заряду на корпусі;

- безвідмовна робота навіть після тривалого простою.

 

Які моделі АКБ Bosch S5 можна купити в Києві і містах України?

Bosch 6CT-63 S5 Silver Plus (S50 050)

 

Bosch 6CT-74 S5 Silver Plus (S50 070)

 

Bosch 6CT-77 S5 Silver Plus (S50 080)

 

Bosch 6CT-85 S5 Silver Plus (S50 100)

 

Bosch 6CT-100 S5 Silver Plus (S50 130)

 

Bosch 6CT-110 S5 Silver Plus (S50 150)

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар