Автомобільні акумулятори Bosch S4

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 148 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Bosch S4

 

З кожним роком вимоги, що пред'являються водіями до акумуляторних батарей, стрімко ростуть. Все тому, що виробники автомобілів оснащують новенькі авто все більшою кількістю обладнання, яке підвищує комфортність і робить експлуатацію машини більш приємною. Все це призводить до того, що електромережу транспортного засобу часто виявляється сильно перевантаженою. Всі агрегати, пристрої і додаткові прилади вимагають харчування. За його забезпечення відповідає саме акумуляторна батарея. Багато з них не справляються з підвищеними навантаженнями і швидко приходять в непридатність. Ще одним важливим фактором є температура повітря за вікном. Так, коли на вулиці мороз, велика кількість автовласників стикаються з проблемою запуску двигуна. У такі моменти АКБ відмовляється ефективно функціонувати і буквально «вмирає» на очах. Якщо вам знайома подібна ситуація і ви не хочете з нею більше стикатися, то рекомендуємо вам звернути увагу на АКБ відомого німецького бренду Bosch із серії S4 Silver. З таким джерелом живлення проблем з запуском двигуна більше не виникне, навіть якщо стовпчики термометрів показують мінус 30.

Потужні плюси акумуляторів Bosch S4 Silver

АКБ лінійки S4 Silver характеризуються підвищеною стійкістю до дії корозії і тривалим терміном служби. Завдяки використанню в процесі виготовлення АКБ особливою технологією Silver, всі моделі АКБ відрізняються відмінною здатністю запуску холодного двигуна в будь-яких умовах, навіть при екстремальних температурах. Також виробникові вдалося значно підвищити запас потужності АКБ завдяки збільшенню обсягів використовуваного електроліту і утоньшенію стінок решітки.

Навіть після тривалого простою джерела живлення без проблем справляються зі своєю роботою. Все що для цього необхідно - підзарядити АКБ за допомогою спеціального зарядного пристрою. При цьому швидкість заряду АКБ бренду Бош набагато вище швидкості заряду типових джерел живлення.

 

Переваги для їзди в місті і по бездоріжжю

Агрегати з лінійки S4 Silver безвідмовно працюють як в умовах бездоріжжя, так і під час руху в напруженому міському циклі.

Незважаючи на високу якість продукції, що реалізовується, виробник постійно знаходиться в процесі пошуку нових рішень для удосконалення джерел живлення. Найсучасніші технології, високоякісні матеріали і комплектуючі - компанія докладає максимум зусиль, щоб її продукція була кращою на світовому ринку і відповідала високим європейським вимогам і стандартам якості.

 

Чому варто купити акумулятор Bosch S4?

Чому вам варто звернути увагу на продукцію німецького бренду з серії S4?

- повністю не обслуговуються АКБ;

- мають великий запас електроліту;

- вдосконалена форма решітки;

- можливість експлуатації по бездоріжжю і в умовах міського циклу руху;

- витримують великі навантаження;

- мають спеціальну лабіринтову кришку, яка зводить до нуля ризик витоку електроліту;

- забезпечують запуск двигуна за лічені секунди навіть при екстремальних температурах;

- мають індикатор рівня заряду і компактну переносну ручку.

АКБ даної серії можуть встановлюватися як в моторному відсіку авто або в багажнику, так і в салоні автомобіля. Завдяки підвищеному рівню експлуатаційної безпеки ви можете вибирати місце розташування і спосіб установки АКБ, не боячись за власну безпеку та безпеку пасажирів.

АКБ Bosch S4 - довговічні джерела живлення для будь-якого вітчизняного або імпортного автомобіля.

 

Купити в нашому інтернет-магазині акумуляторів ви можете наступні моделі:

 

Bosch 6CT-45 S4 Silver (S40 200)

 

Bosch 6CT-60 S4 Silver (S40 060)

 

Bosch 6CT-60 S4 Silver (S40 250)

 

Bosch 6CT-70 S4 Silver (S40 260)

 

Bosch 6CT-74 S4 Silver (S40 080)

 

Bosch 6CT-95 S4 Silver (S40 280)

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар