Автомобільні акумулятори Bosch S3

Автор: Дата: 09.06.2016 Просмотрів: 140 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори Bosch S3

По закінченню декількох років навіть найякісніший джерело живлення приходить в непридатність. Саме тому всі без винятку автовласники періодично стикаються з проблемою покупки нової АКБ.

У тому випадку, якщо Ви підбираєте надійну і довговічну акумуляторну батарею за прийнятною ціною, то рекомендуємо вас зупинити свій вибір на АКБ серії S3 відомого у всьому світі бренду Bosch.

Автомобільні акумулятори Bosch S3 - це ідеальний варіант сучасного джерела живлення для авто з невеликою витратою енергії. Ви власник іномарки або вітчизняного авто зі стандартною комплектацією і невеликою кількістю електрообладнання? Тоді більш підходящий варіант АКБ з відмінними технічними характеристиками вам навряд чи вдасться знайти.

Авто акумулятор Bosch S3 - надійний чеський акумулятор для наших доріг

Сьогодні автовласники по обидва боки океану знають, що Бош - це синонім найвищої європейської якості за прийнятною ціною. Джерела живлення серії S3- не виняток. Всі моделі АКБ цієї лінійки належать до категорії повністю необслуговуваних батарей, які протягом тривалого часу здатні ефективно забезпечувати вашого «залізного коня» необхідним рівнем енергії.

Можете не сумніватися в тому, що, оснастивши свій автомобіль АКБ німецького бренду, ви з легкістю заведете двигун автомобіля в будь-яку погоду. Навіть якщо за вікном мінус 30, джерело живлення буде прекрасно справлятися зі своєю роботою і буде забезпечувати надійне енергозабезпечення обладнання та електросистем.

 

Тривалий термін використання АКБ - наша перевага!

Ще одна важлива перевага агрегатів цієї серії - тривалий термін служби. АКБ з лінійки S3 працюють набагато довше, ніж дешевші аналоги сумнівних фірм-виробників.

Вся серія джерел живлення Bosch S3 відноситься до розряду економічних АКБ. Незважаючи на це акумулятори мають відмінні технічні характеристики і відповідають найвищим європейським вимогам і стандартом, а також характеризуються підвищеним рівнем експлуатаційної безпеки.

Джерела живлення мають особливу лабіринтову форму кришки, завдяки чому забезпечується 100% герметичність АКБ. Витікання електроліту виключено практично повністю. Також АКБ оснащені вбудованими вогнегасниками, які запобігають можливість самозаймання.

В процесі виготовлення своєї продукції компанія-виробник не забуває про комфортність. Для цього всі акумуляторні батареї оснащуються зручними і компактними ручками. Завдяки їм транспортування АКБ на самі довгі дистанції не завдасть вам зайвого клопоту.

 

Плюси акумулятора Bosch S3

Головні переваги АКБ Bosch серії S3:

- міцний корпус;

- повністю не обслуговуються;

- збільшена сила холодного струму;

- безперебійна робота в умовах бездоріжжя і напруженого міського циклу;

- підвищений резерв електроліту;

- повна герметичність;

- підвищений рівень експлуатаційної безпеки;

- унікальна форма решітки;

- контроль рівня заряду.

Будь-яке джерело живлення з цієї серії стане прекрасним вибором як для імпортних, так і для вітчизняних автомобілів. Ви можете сміливо встановити АКБ як під капотом авто, так і в салоні автомобіля. Безпеки водія і його пасажирів нічого не загрожуватиме.

Джерела живлення BOSCH відрізняються не тільки відмінними технічними характеристиками і надійністю, але і тривалим терміном служби. Вони працюють, в середньому, на 20 відсотків довше, ніж аналогічні АКБ інших брендів.

АКБ Bosch S3 - це висока німецька якість за доступні гроші.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар