Автомобильні акумулятори Bosch

Автор: Дата: 02.12.2012 Просмотрів: 146 Коментари: 0

Німецька компанія Bosch є одним з найбільших виробників акумуляторів. У компанії сім заводів з виробництва акумуляторних батарей розташовані в Європі і один завод в Бразилії.

 

Перелік модифікацій автомобільних акумуляторів Bosch дуже широкий. Під брендом Bosch випускається декілька серій, але, якщо вам потрібно високу якість за розумні гроші, варто зупинити свою увагу на Bosch S5 Silver Plus і Bosch S4 Silver.

 

Bosch S5 Silver Plus.

Останнім часом в автомобілях значно зросла енергоспоживання: бортовий комп'ютер, електропідігрів стекол і сидінь, кондиціонер і електричні склопідйомники, акустична система і навігатор - все це створює велике навантаження на електричну систему автомобіля, і, відповідно, на акумулятор. Автомобільний акумулятор Bosch S5 Silver Plus ідеально підходить для нових іноземних автомобілів, так як він може забезпечити надійне енергопостачання багатьох додаткових електросистем автомобіля. Ці акумулятори рекомендується ставити також на автомобілі з дизельними двигунами.

 

Переваги Bosch S5 Silver Plus

Струм холодного пуску акумуляторів Bosch S5 Silver Plus на 30% вище, ніж у звичайних акумуляторів.

Акумулятори Bosch S5 Silver Plus працюють при екстремальних температурах і дають впевнений старт.

Bosch S5 Silver Plus - це повністю не обслуговуються батарея, і значить, не потрібно стежити за рівнем електроліту в акумуляторі.

В акумуляторах Bosch S5 Silver Plus використовуються спеціальні лабіринтові пробки, завдяки яким електроліт, який випаровується при нагріванні, конденсується всередині пробки і повертається назад в батарею. Ця ж конструкція пробок не дає електроліту виливатися при нахилах акумулятора.

Акумулятори Bosch S5 Silver Plus володіють низьким саморазрядом, завдяки чому збільшується термін зберігання батареї, і підзарядка при тривалому зберіганні не вимагається.

У корпус акумулятора вбудовані два фільтри-пламегасителя, що запобігають потраплянню зовнішньої іскри в акумулятор і можливість вибуху.

 

Bosch S4 Silver.

Bosch S4 Silver.

Автомобільні акумулятори Bosch S4 Silver можна встановлювати на будь-які автомобілі, завдяки їх універсальним технічним характеристикам, великої місткості, безпеки і великому терміну служби.

 

 Переваги Bosch S4 Silver

Струм холодного пуску акумуляторів Bosch S4 Silver на 15% вище, ніж у звичайних акумуляторів.

Акумулятори Bosch S4 Silver працюють при будь-яких, самих екстремальних температурах, і дають впевнений старт.

Bosch S4 Silver - це повністю не обслуговуються батарея, і значить, не потрібно стежити за рівнем електроліту в акумуляторі.

В акумуляторах Bosch S4 Silver використовуються спеціальні лабіринтові пробки, завдяки яким електроліт, який випаровується при нагріванні, конденсується всередині пробки і повертається назад в батарею. Ця ж конструкція пробок не дає електроліту виливатися при нахилах акумулятора.

Акумулятори Bosch S4 Silver володіють низьким саморазрядом, завдяки чому збільшується термін зберігання батареї, і підзарядка при тривалому зберіганні не вимагається.

У корпус акумулятора вбудовані два фільтри-пламегасителя, що запобігають потраплянню зовнішньої іскри в акумулятор і можливість вибуху.

Акумулятори Bosch S4 Silver підходять і для азіатських автомобілів (стандарт JIS).

Якщо вам потрібно купити акумулятор, який не підведе - візьміть акумулятор Bosch.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар