Автомобільні акумулятори

Автор: Дата: 05.06.2013 Просмотрів: 158 Коментари: 0

Автомобільні акумулятори або АКБ представляють собою електричний акумулятор, енергія якого застосовується для роботи блоку управління двигуном, інжектора, стартера і світлового обладнання.

 

Купувати акумулятори Київ дешевше в інтернет-магазинах, але також можна і в автомобільних салонах, СТО, магазинах тобто там, де існує гарантія якості. Перш ніж купити акумулятори слід врахувати безліч чинників, починаючи від розміру, марки, типу клем (буває європейське і азіатське) кріплення, до пускового струму і ємності.

Перед покупкою акумулятор якщо є можливість бажано перевірити, оглянути корпус на предмет можливих пошкоджень, виміряти навантаження (за допомогою вольтметра) і щільність електроліту. На акумуляторі обов'язково повинна бути проставлена ​​дата виробництва, бажано щоб вона не перевищувала шести місяців на момент покупки. На кожній торговій марці акумулятора своя маркування дати виготовлення, іноді розшифровку акумулятора потрібно дивитися в інтернеті.

Але одне правило при покупці акумулятора залишається непорушним: слід купувати тільки перевірені часом бренди. Автомобільні акумулятори, від відомих марок, істотно збільшують термін служби, за рахунок гарної електропровідності і стійкості до утворення корозії. Адже правильно підібраний акумулятор заставу тривалої та успішної роботи вашого авто.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар