Аккумуляторы Top Car: развитие и успех

Автор: Дата: 19.01.2019 Просмотрів: 174 Коментари: 0

Справжній успіх і визнання компанія Megatex отримала не за виробництво свинцю і сплавів з цього м'якого металу, а коли почала випускати стартерні автомобільні батареї і показала світу серію акумуляторів TOP CAR. Вона виявилась настільки якісною і ідеально підходящою під реальні експлуатаційні умови в нашій країні, що відразу була високо відмічена споживачами.

Поступовий розвиток

Перед тим, як купити виробниче обладнання і навчити персонал працювати з окремими комплектуючими для майбутніх вітчизняних АКБ, завод вже вмів виготовляти дуже складні і якісні сплави зі свинцю. Тобто, створити оптимальний матеріал для майбутніх свинцевих пластин для співробітників підприємства не було проблемою. Більш того, вдалі напрацювання завод в обов'язковому порядку патентує, щоб якісна продукція обов'язково залишилася всередині країни, і нею могли користуватися вітчизняні споживачі.

                         TopCar Premium

 

Керівники підприємства не стали купувати старі верстати, а замовили самі передові машини з виробництва та збирання джерел живлення. Особливою гордістю є спеціальна технічна камера по дозрівання пластин покритих активним шаром. Тільки таким методом можна добитися найстійкіших до вібрації і глибокого розряду позитивних і негативних електродів.

Не виключенням став і поліпропіленовий корпус. Не тільки вантажна серія, але і звичайні легкові акумулятори мають додаткові ребра жорсткості. Вони допомагають боротися з постійною вібрацією і тряскою на розбитому покритті українських доріг.

Конкуренція і експорт

Висока якість випущених джерел живлення оцінили не тільки вітчизняні споживачі, але й водії зі всіх країн СНД і в західній Європі. Практично половина всіх вироблених корпусів йде на експорт, а це приблизно 1.5 мільйона одиниць акумуляторів. Погодьтеся, вражаюча цифра для внутрішнього виробника в першу чергу націленого на вітчизняного водія.

Завод постійно піддається конкуренції з боку Туреччини, Азії та Європи. Але, у Мегатекс є одне найважливіше перевагу. Так як серія TOP CAR проводиться всередині країни, вона має меншу вартість при точно таких же характеристиках, ніж будь-який інший конкурент. Досить зробити простий підрахунок, щоб прийти до висновку, що за більш доступну вартість можна отримати справжню європейську якість.

Успіх трьох серій

Для того, щоб водії мали можливість більш точно підбирати свинцево-кислотне джерело живлення під свою машину, компанія випускає окремі три серії. У кожної з них є свої унікальні переваги:

1. Expert - базовий акумулятор з малообслуговуваним корпусом, не вимагає частого наповнення системи. Має найпривабливішу ціну і нормальні технічні показники.
2. Profi - оптимально збалансовані технічні, експлуатаційні показники і ціна. Повністю не обслуговуються, корпус не буде вимагати багато уваги. А підвищений струм стартера дозволить запускати авто в будь-який час року. Чудово підходить для всіх автомобілів зі змішаним типом експлуатації.
3. Premium - найдорожча серія, підходить для легкових і вантажних машин із збільшеною кількістю електричних споживачів. Найвищий показник струму стартера, буде нормально працювати в діапазоні температур від -40 до +60 градусів.

TOP CAR - це оптимальний вибір будь-якого вітчизняного автомобіліста, якщо для нього однаково важливі економія і надійність в повсякденній експлуатації. А магазин Акум5, може запропонувати продукцію за найбільш вигідною ціною і з тривалою заводською гарантією.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар