Акумуляторні батареї для автомобілів Volkswagen

Автор: Дата: 21.10.2013 Просмотрів: 168 Коментари: 0

Акумуляторні батареї для автомобілів Volkswagen Golf і Volkswagen Polo. Для автомобілів Volkswagen Golf, що мають бензинові двигуни з об'ємом від 1,6 до 2,3 літра незалежно від року випуску застосовуються акумуляторні батареї з номінальною ємністю 60 А / ч, такі як: TOPCAR, Bosch S4, Rocket, WESTA, BOSCH SILVER S4005 , а також BOSCH SILVER S5 (добре застосовується в зимовий час, тому що володіє високим пусковим струмом).

Для автомобілів мають дизельний двигун, встановлюються акумулятори з більшою потужністю, наприклад: TOPCAR (75А / ч), BOSCH SILVER (S4008), VARTA BLUE DYNAMIC (E11), MUTLU (75 А / ч).

На автомобілі Volkswagen Passat, що мають бензинові і дизельні двигуни встановлюються акумуляторні батареї 75 А / ч, такі як MUTLU 75 А / ч, BOSCH SILVER (S4008), Rocket 74 А / ч, TOPCAR 75, VARTABLUE DYNAMIC (E11). Також можлива установка менш потужних акумуляторних батареї, наприклад BOSCH SILVER (S4005), TOPCAR (60А / ч), можна встановлювати на деякі бензинові модифікації.

Практично на всі автомобілі Volkswagen мають бензинові двигуни рекомендується встановлювати акумулятори, такі як: TOPCAR (60А / ч), MUTLU (60А / ч), BOSCH SILVER (S4005), Rocket 62А / ч.

Для того щоб вибрати автомобільний акумулятор найкраще ознайомитися з технічною інструкцією і описом експлуатації автомобіля. Категорично не рекомендується застосовувати автомобільні акумулятори, з іншого номінальною ємністю, ніж звільнений в технічній документації. Акумуляторну батарею можна недозаряд, а в результаті, зіпсувати і втратити гарантійного обслуговування і ремонту, якщо використовувати автомобільні акумулятори з більшою номінальною ємністю, ніж вказаною в технічній документації. До таких же наслідків призведе і перезаряд батареї якщо використовувати акумуляторну батарею з меншою номінальною ємністю.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар